Skjønnhet:

– Perfekt til 17. mai-neglene

Ukens beste beauty-kjøp koster under hundrelappen.

SKJØNNHET: Vi har testet så du slipper. Her er noen av ukens beste skjønnhetskjøp. FOTO: Produsenten.
SKJØNNHET: Vi har testet så du slipper. Her er noen av ukens beste skjønnhetskjøp. FOTO: Produsenten. Vis mer
Publisert

Det er en jungel av produkter der ute, og det er ikke alltid like lett å skulle holde tungen rett munnen. Heldigvis for deg så har vi testet slik at du slipper!

Her er noen av mine favoritt akkurat nå:

Først lansert i 2001 er denne duften likevel et av Chanels nyeste tilskudd. Der No 5. revolusjonerte duftverdenen i 1921, er denne hakket mer moderne, men imidlertid like ikonisk. Her er det intet nytt under solen, men 20 år gamle Whitney Peak, en ung kanadisk skuespiller, er duftens nye ansikt utad. Slikt skaper oppmerksomhet. Det er også en påminnelse om at denne duften, med noter av blant annet appelsin, bergamott, rose og sjasmin, fortsatt er en favoritt.

– Perfekt til 17. mai-neglene
Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense (kr 1770 for 100 ml, Chanel).
Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense (kr 1770 for 100 ml, Chanel). Vis mer

Vegansk og naturlig neglelakk til en snill pris. Denne er lett å legge, sitter helt ok – prisen tatt i betraktning – og kommer i en rekke ulike farger. Neglelakk (kr 80, H&M).

Denne kommer i en rekke ulike farger. Min favoritt er denne i hot pink og den mer blushfargede i toppen av saken.
Denne kommer i en rekke ulike farger. Min favoritt er denne i hot pink og den mer blushfargede i toppen av saken. Vis mer
Ida Elise Eide Einarsdóttir er mote- og skjønnhetsansvarlig i KK. FOTO: Miss Popo.
Ida Elise Eide Einarsdóttir er mote- og skjønnhetsansvarlig i KK. FOTO: Miss Popo. Vis mer

Som en slags nattmaske for håret pleier og reparerer denne i dybden. Et par pump er nok. Smitter ikke av på sengetøyet, og trenger ikke å vaskes ut. Det er pluss. det!

Defy Damage Sleepover (kr 420, Joico).
Defy Damage Sleepover (kr 420, Joico). Vis mer

Alle vil ha en jevn og glødende hud. Denne luringen kan hjelpe deg. En slags hybrid av hudpleie og sminke, som kan brukes alene, under foundation eller under en pudderbase. Strobe Dewy Skin Tint (kr 375, Mac).

– Perfekt til 17. mai-neglene

Dagkrem med rosenduft, spesielt utviklet for sensitiv og sart hud. Den har anti-ageegenskaper og inneholder hero-ingrediensen Padina Pavonica – en brun alge som angivelig gir mye fukt til huden.

Pro-Collagen Rose Marine Cream (kr 1300, 50 ml, Elemis).
Pro-Collagen Rose Marine Cream (kr 1300, 50 ml, Elemis). Vis mer

Solbær, patsjuli og gourmand er blant notene i denne klassiske duften. Nå med ti ganger mer enn i originalen. La Vie Est Belle Iris Absolu (kr 1125, 50 ml, Lancôme).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

En skikkelig god ansiktsolje som strammer opp og gir fukt med oljer fra multer, tyttebær og hyllebær. Strength HydraBarrier Nourishing Face Oil (kr 695, 30 ml, Ole Henriksen).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Farger du håret, vil du elske denne. En leave-in-behandling som beskytter håret i opptil 12 uker. Smart i feriekofferten, og når det blir lenge mellom frisørbesøkene.

Color Control Leave-In-Treatment Rich (kr 390, 100 ml, Aveda).
Color Control Leave-In-Treatment Rich (kr 390, 100 ml, Aveda). Vis mer

Det er mange grunner til å vente litt lenger mellom hver hårvask, men håret må fortsatt føles rent. Denne sprayen gjør hodebunnen mattere, kontrollerer og reduserer talgproduksjonen, uten å tynge ned håret. Serene Scalp Oil Control Treatment Mist foto (kr 670, 125 ml, Oribe).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer