Perler

Perler er sommerens it-smykke!

Denne våren har vi dilla på de tidløse og klassiske perlesmykkene. Vi gir deg stiltipsene slik at du kan bruke perler på en oppdatert måte!

Perler er sommerens it-smykke!
Publisert
Sist oppdatert
Perler er sommerens it-smykke!

SHOP PERLENE: 1. Øredobber fra Thomas Sabo, kr 499. 2. Øredobber fra Thomas Sabo, kr 1399. 3. Ring fra Sophie Bille Brahe, kr 3500. 4. Ørepynt fra Sophie Bille Brahe, kr 21 000. 5. Ørepynt fra Sophie Bille Brahe, kr 12 500. 6. Øredobber fra Bjørklund, kr 148. 7. Ringer fra Ann Sofie Back, kr 1495. 8. Smykke fra Bjørklund, kr 698. 9. Smykke fra Valentino, kr 6980. 10. Smykke fra Bjørklund, kr 998. Foto: Produsentene, Sophie Bille Brahe.

Les også: Kjendisene går for piercing i nesa!

STILTIPS:

Perler er evig klassisk og noe av det mest elegante man kan ha på seg. Unngå derfor at det blir for ”damete” ved å bruke perlene på en utradisjonell måte. Perleøredobbene kan for eksempel brukes én av gangen kombinert med andre øredobber. Dropp perlene om resten av stylingen også er klassisk, og bruk de heller til noe rocka og edgy. Hullete jeans eller en kul bikerjakke står godt i kontrast til de delikate perlene. Denne sesongen har også mange av smykkedesignerne valgt å gå for mer rocka design på perlesmykkene, og flere av de mer budsjettvennlige kjedebutikkene har hoppet på den trenden.

Les også: Sjekk denne nye smykketrenden!

 

Ønsker du mer å lese fra STYLEmag? Sjekk vårt abonnementstilbud!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer