Peter Dundas

Peter Dundas forlater Roberto Cavalli etter 18 måneder

Hva skal den norske stjernedesigneren gjøre nå?

PETER DUNDAS: Den norske stjernedesigneren forlater Roberto Cavalli etter bare 18 måneder. På kundelisten til Dundas står blant annet Kim Kardashian og Ciara. Foto: Afp
PETER DUNDAS: Den norske stjernedesigneren forlater Roberto Cavalli etter bare 18 måneder. På kundelisten til Dundas står blant annet Kim Kardashian og Ciara. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag slapp Roberto Cavalli nyheten om at deres norske sjefsdesigner Peter Dundas forlater det italienske motehuset etter bare 18 måneder. Dazeddigital.com skriver at årsaken til at Dundas har valgt å slutte er ukjent, men i en uttalelse sier motehuset at Roberto Cavalli går gjennom en periode med store forandringer, men at de ønsker Dundas alt godt i fremtiden. 

- På vegne av Roberto Cavalli og våre medeier, vil vi takke Peter Dundas for hans bidrag til merket, og vi ønsker han alt godt i fremtiden. Ettersom Roberto Cavalli går gjennom en periode med store forandringer, vil våres designteam fortsette med produksjonen og utnevnelse av ny kreativ direktør vil annonseres når den tid kommer, sier uttalelsen ifølge Dazeddigital.

Stjerner som Kim Kardashian (35) og Ciara (30) har fulgt Dundas mange år gjennom hans karriere, og er stadig å se i kjoler fra Roberto Cavalli. Men nå som nordmannen forlater det italienske motehuset, blir det spennende å se hva Kim og Ciara blir å se i i framtiden! For nå gjenstår bare det store spørsmålet: Hva skal han nå?

- Jeg vil takke Roberto Cavalli og resten av gjengen for denne uvurderlige opplevelsen og ønsker dem stor suksess i fremtiden, sier Dundas, men sier ingenting om hva som er framtidsplanene for nordmannen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer