Peter Dundas

Peter Dundas forlater Roberto Cavalli etter 18 måneder

Hva skal den norske stjernedesigneren gjøre nå?

PETER DUNDAS: Den norske stjernedesigneren forlater Roberto Cavalli etter bare 18 måneder. På kundelisten til Dundas står blant annet Kim Kardashian og Ciara. Foto: Afp
PETER DUNDAS: Den norske stjernedesigneren forlater Roberto Cavalli etter bare 18 måneder. På kundelisten til Dundas står blant annet Kim Kardashian og Ciara. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag slapp Roberto Cavalli nyheten om at deres norske sjefsdesigner Peter Dundas forlater det italienske motehuset etter bare 18 måneder. Dazeddigital.com skriver at årsaken til at Dundas har valgt å slutte er ukjent, men i en uttalelse sier motehuset at Roberto Cavalli går gjennom en periode med store forandringer, men at de ønsker Dundas alt godt i fremtiden. 

- På vegne av Roberto Cavalli og våre medeier, vil vi takke Peter Dundas for hans bidrag til merket, og vi ønsker han alt godt i fremtiden. Ettersom Roberto Cavalli går gjennom en periode med store forandringer, vil våres designteam fortsette med produksjonen og utnevnelse av ny kreativ direktør vil annonseres når den tid kommer, sier uttalelsen ifølge Dazeddigital.

Stjerner som Kim Kardashian (35) og Ciara (30) har fulgt Dundas mange år gjennom hans karriere, og er stadig å se i kjoler fra Roberto Cavalli. Men nå som nordmannen forlater det italienske motehuset, blir det spennende å se hva Kim og Ciara blir å se i i framtiden! For nå gjenstår bare det store spørsmålet: Hva skal han nå?

- Jeg vil takke Roberto Cavalli og resten av gjengen for denne uvurderlige opplevelsen og ønsker dem stor suksess i fremtiden, sier Dundas, men sier ingenting om hva som er framtidsplanene for nordmannen.

Slutter etter 18 måneder

Den norske designeren forlot Pucci til fordel for Roberto Cavalli i 2015. Siden da har han designet seks kolleksjoner for merket. Men det er ikke den første designeren som har forlatt et motehus i år. I løpet av det siste året har nemlig seks designere levert sin oppsigelse. Men, akkurat som hos Pucci har Dundas gjort stor suksess hos det italienske motehuset Cavalli. Og i løpet av sin karriere som designer, har han fått et ganske så godt nettverk. 

LES OGSÅ: Ja, dette er fra visningen til Chanel!

Følger du Dundas på Instagram vil du få et innblikk i hans eventyrlig liv, det han gjort for Cavalli, og alle vennene hans. For det er ikke bare hvem som helst godeste Dundas henger med. Blant hans gode venner er Cara Delevingne (24), Ciara (30), Kim Kardashian (35) og Natasha Poly (31). Han designet faktisk brudekjolen til Ciara, og dersom du følger med på de ulike røde løper-events-ene som er rundt om i verden, er det så å si alltid ei lekker dame som har på seg design av nordmannen. For ikke mange uker siden presenterte Dundas en helt ny kolleksjon for Cavalli i Milano, og den kan du se her! 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer