Camilla Pihl

Peter Peters: - Jeg er evig takknemlig for at hun har så elendig smak når det kommer til menn

Kjendismanageren er kjempestolt av kjæresten Camilla Pihl. Og nå stiller de opp som modeller - sammen!

STILLER SOM MODELLER - SAMMEN: Toppblogger Camilla Pihl og kjendismanager Peter Peters stiller nå opp som modeller sammen for den svenske kleskjeden MQ.  Foto: VG
STILLER SOM MODELLER - SAMMEN: Toppblogger Camilla Pihl og kjendismanager Peter Peters stiller nå opp som modeller sammen for den svenske kleskjeden MQ. Foto: VG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Toppblogger Camilla Pihl (36) og kjendismanager Peter Peters har vært forlovet i syv år, og er et av Norges mest kjente par. 

Likevel er det ikke fullt så ofte man ser de to i rampelyset sammen. 

For mens Camilla stadig vekk avfotograferes og promoteres, er Peters en mann som ser ut til å trives bedre «backstage» enn  scenen. 

LES OGSÅ: Klesregelen Camilla Pihl sverger til

- Kult å vise barnebarna

Nå har han imidlertid tatt steget ut av komfortsonen, og i disse dager stiller faktisk kjendisparet opp som modeller - sammen!

Og dét er noe Peters synes er stor stas. 

- Vi har faktisk stilt opp sammen som modeller i Costume en gang tidligere, og det var så romantisk og koselig at det var lett å takke ja en gang til for MQ, sier Peters til KK.no: 

FRONTFIGUR: Camilla Pihl er MQs frontfigur denne sesongen - og med seg på laget har hun fått forloveden Peter Peters, som synes det var stor stas å stå foran kamera med sin kjære.  Foto: MQ
FRONTFIGUR: Camilla Pihl er MQs frontfigur denne sesongen - og med seg på laget har hun fått forloveden Peter Peters, som synes det var stor stas å stå foran kamera med sin kjære. Foto: MQ Vis mer

- Det blir fint å vise barnebarna en dag at bestemor og bestefar en gang for lenge siden var ganske kule. Dessuten er det jo alltid en glede å få betalt for å få lov til å jobbe ved siden av en så vakker pike som Camilla, så det var en added bonus kan du si, humrer han.

- Litt små-jålete

FORLOVET I SYV ÅR: Peter Peters og Camilla Pihl har vært sammen  i mange år, og forlovet de siste syv årene. Spørsmålet mange stiller seg er om det kanskje går mot bryllup snart...? Foto: Tor Lindseth
FORLOVET I SYV ÅR: Peter Peters og Camilla Pihl har vært sammen i mange år, og forlovet de siste syv årene. Spørsmålet mange stiller seg er om det kanskje går mot bryllup snart...? Foto: Tor Lindseth Vis mer

Det er den svenske kleskjeden MQ som har sikret seg den norske bloggprofilen (og forloveden) som sin frontfigur denne sesongen. Dette i forbindelse med at de utvider sitt varemerkesortiment i Norge (nett og butikk) og åpner ny flagship-butikk i Grensen i Oslo 10. september. 

Og selv om Peters kanskje ikke er like modell-vant som sin «bedre halvdel», kan han avsløre at han ikke er fersk som mange kanskje tror. 

- For lenge siden, da verden ennå var i sort/hvitt gjorde jeg bittelitte-granne modellsaker. Men, dette var litt mer seriøst, så jeg håper ikke MQ ble altfor skuffet da de møtte meg, humrer han, og innrømmer samtidig at han er litt bevisst på mote og klær, dog kanskje ikke like mye som Camilla:

- Jeg er ikke veldig opptatt av mote, men jeg har min egen klesstil, og er ganske nøye med den. Litt små-jålete, men uten peiling på fashion kan du si, forteller han med et smil. 

Stolt av kjæresten

Det har vært svært travle tider for Camilla de siste ukene, både med slippet av hennes siste Bianco-kolleksjon, pluss jobben for MQ. 

TRAVLE DAGER: Camilla Pihl er en travel dame for tiden, og lanserte nylig sin tredje skokolleksjon for Bianco. Her fra lanseringen i forrige uke.
TRAVLE DAGER: Camilla Pihl er en travel dame for tiden, og lanserte nylig sin tredje skokolleksjon for Bianco. Her fra lanseringen i forrige uke. Vis mer

Og Peters innrømmer at han er fryktelig stolt av forloveden sin. 

- Jeg er stolt av kjæresten min. Herregud for en talentfull dame jeg har fått meg. Jeg er evig takknemlig for at jeg har så god smak når det kommer til kvinner, og for at hun har så elendig smak når det kommer til menn. Hurra for det!

LES OGSÅ: Se bildene fra Moods-bryllupet

Bryllup snart?

Det neste spørsmålet mange stiller seg er vel om det blir bryllup på de to turtelduene i nærmeste fremtid - med tanke på at de nå har vært forlovet såpass lenge. 

- Vi har så mye å gjøre hele tiden begge to, veldig hektiske timeplaner der det er vanskelig å frigjøre og sette av nok tid til å planlegge det ordentlig, kunne Camilla fortelle KK.no tidligere i sommer, om hvorfor de to tilsynelatende «aldri» blir gift:

- Det svinger veldig, tankene om hvordan bryllupet skal bli. Vi trenger nok litt hjelp med hvordan vi skal løse det. 

Til info: Camilla Pihl er en av bloggerne som AdLINK Media jobber kommersielt med.  AdLINK Media er et datterselskap av Aller Media.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer