Moods Of Norway

Pia tok en «Rachel Nordtømme»

Og Sandra Lyng Haugen er tilbake i rampelyset. Se bildene fra den røde løperen fortløpende.

VAMPETE: Pia Haraldsen tok en Rachel Nordtømme, og stilte i åletrang kjole fra Herve Leger på den røde løperen. Se hele antrekket lenger ned. Foto: Per Ervland
VAMPETE: Pia Haraldsen tok en Rachel Nordtømme, og stilte i åletrang kjole fra Herve Leger på den røde løperen. Se hele antrekket lenger ned. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Saken oppdateres. Last inn siden på nytt for siste versjon.Moods of Norway avslutter mer eller mindre Oslo Fashion Week med sin visning.LES OGSÅ: Disse vant Nåløyet 2012Kveldens visning er en hyllest til fjellene, og da spesielt til de i guttas hjembygd Stryn, som har vært et populært turistmål over lengre tid, også for utenlandske turister. (Saken fortsetter under bildene)

SNAKK OM COMEBACK:

HER TAR PIA EN RAKEL:

SE OGSÅ: - Kjolen til Rachel sitter som sprayet på

JENNY SKAVLAN I SENNEPSGULT OG SKINN:

KK-SILJE MED VINTAGE CHANEL-VESKE:

Dette er sesongens Moods of Norway-kolleksjon

- Visningen har fått navnet «Cocktail Mountaineering», og tar oss tilbake i tid til 20- og 30-tallet. Tekstiler som strikk, ull og cord er sentrale i antrekkene, samt den utvaskede looken, sa designerne til KK.no i et intervju tidligere i dag.

SJEKK ALLE ANTREKKENE HER:

Mer OFW

Moteuken i Oslo gikk igjen av stabelen mandag kveld. KK.no var selvfølgelig der på åpningskvelden. Se alle bildene fra catwalken og den røde løperen - tidligere Idol-deltaker Margareth Berger var nesten ikke til å kjenne igjen. Vi spurte også motekjendisene hva de var mest fornøyd med når det gjaldt kveldens antrekk.Tirsdag kveld var vi på HENNEs utdeling av Nåløyet-prisen, hvor Rachel Nordtømme vakte oppsikt i sin nye kjole.Vi fikk også se siste sprell fra Fam Irvoll. Motekjendiser var også til stede her. Vi fikk vite hvilke sminkeprodukt de ikke klarer å leve uten – og deres beste hårtips.Onsdag sniktittet vi på høst-/vinterplaggene til populære Kristine Vikse fra Haugesund. Hun mener dette er det ultimate strikkeplagget.Torsdag var det duket for skobonanza med Helen Westbye, som anbefaler deg å unngå sko som stopper et visst punkt på leggen - det kan nemlig ha en lite flatterende effekt på beina dine.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer