Tilbehør

Pieces lanserer nettbutikk

Nå blir det enda enklere å finne det rette tilbehøret til festsesongen.

FESTKLAR PÅ 1-2-3: Når Pieces nå lanserer sin nettbutikk har du enda et alternativ for å klikke det rette tilbehøret rett hjem i postkassa.  Foto: Produsenten
FESTKLAR PÅ 1-2-3: Når Pieces nå lanserer sin nettbutikk har du enda et alternativ for å klikke det rette tilbehøret rett hjem i postkassa. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Du er ikke klar for julebordsesongen før det rette tilbehøret er på plass. Enten du trenger et skikkelig statementsmykke, en snasen paljettveske eller et par sexy stiletthæler, er det gjerne slik at tilbehøret gjør hele antrekket. I en travel tid er netthandel ofte løsningen, og nå lanserer altså tilbehørskjeden Pieces sin netthandel.

Det meste av tilbhør

Det er vinterkolleksjonen til Pieces som nå er tilgjengelig på nett. Her finner du skjerf, luer, hansker, votter, strømpebukser og tights, så du kan holde varmen i vinter. I tillegg kan du sikre deg det perfekte tilbehøret til festsesongen: smykker, sko, vesker og hårpynt.Samtidig kan du besøke andre merkers butikker på den samme siden.

10 butikker i 1

Bestseller.com (ekstern lenke) er nemlig en samleside som nå har utvidet med enda en butikk. Platformen tilbyr nå ti forskjellige merker på ett sted, med én utsjekking. Jack & Jones, Vero Moda, Selected, Only, Vila, Object, Mamalicious, Outfitters Nation og Name it har fått selskap av tilbehørsmerket Pieces. Du finner nettbutikken til Pieces her (ekstern lenke).

Noe du lurer på? Spør KK.no

Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene – før eller etter middag?Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer