Clutch

Pimp opp nettbrettet med fine etuier

Nettbrettet ditt trenger også en lekker veske ...

FINE ETUIER: Deilige farger og morsomme detaljer - nå trenger ikke nettbrettet være kjedelig lenger! Foto: Produsentene
FINE ETUIER: Deilige farger og morsomme detaljer - nå trenger ikke nettbrettet være kjedelig lenger! Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Nå kan nettbrettet faktisk matche antrekket ditt - gjennomført til fingerspissene!Det fine med mange av disse etuiene er at de fleste også kan brukes som clutch-vesker. Endelig en god unnskyldning til å kjøpe seg en ny veske!Selv om det kan være fristende å bruke nettbrettet enda mer med disse etuiene, bør du være forsiktig. KK.no har tidligere skrevet hvordan bruken av nettbrett rett før leggetid kan ødelegge søvnen din. Se våre 10 favoritter her:

LES OGSÅ: Ikke sitt med iPaden i fanget

Lag selv

Finner du ikke nettbrett-coveret for deg? På nettsiden Skinit.com kan du faktisk designe ditt personlige og unike etui. I tillegg til iPad-cover, kan du også lage beskyttelse til utvalgte telefonmodeller.Her kan du finne mer morsomt tilbehør:more-thing.com - Selger deksler til diverse Appel-produkter, samt apper som lar deg retusjere bildene dine.igadges.no - Norsk nettbutikk som selger teknisk tilbehør og utstyr til gode priser.eplehuset.no - Norges største Appel-forhandler.byrdandbelle.com - Håndlagde vesker i ull og skinn til både nettbrett, telefon og pc.LES OGSÅ: Trikset for å brukse en liten veske

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer