Pippa Middleton

- Pippa burde ikke ty til billige triks

Etikette-ekspert mener hertuginne Kates lillesøster gikk for langt her...

KATE OG PIPPA - SE SÅ LIKE: Søstrene har matchet i Kates bryllup, prins George sin dåp, og nå i prinsesse Charlottes. Foto: Scanpix
KATE OG PIPPA - SE SÅ LIKE: Søstrene har matchet i Kates bryllup, prins George sin dåp, og nå i prinsesse Charlottes. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Det var ikke bare lille prins George eller smykkene til hertuginne Kate (33) som fikk oppmerksomhet under prinsesse Charlottes dåp søndag.

Hertuginnens lillesøster Pippa Middelton (31) stjal mye av Kates glans, da hun giftet seg med prins William (33) i 2011.

Hun kom nemlig i en kjole på bryllupsdagen som både var hvit, svært kroppsnær og utringet. 

Og søndag gjorde Pippa det igjen.

I dåpen til lille prinsesse Charlotte dukket den yngste Middleton-søsteren opp i et antrekk som var veldig likt det Kate hadde på seg. 

LES OGSÅ: Pippa skiftet fire ganger på én dag

- Burde hørt med vertinnen

Etikette-ekspert William Hanson skriver i en kommentar Daily Mail at Pippa burde være i kontrast til storesøsteren istedet for å matche.

Både kjolen til Pippa, som var fra Emilia Wickstead, og kjolen til Kate - som var fra Alexander McQueen, var kremhvite og veldig like i snittet. Begge søstrene bar også lignende hvite hatter og nude pumps. 

Ifølge Hanson var det Pippa som tabbet seg ut , da det er regnet som høflig å forhøre seg med vertinnen av arrangementet hva hun planlegger å ha på seg, før du bestemmer ditt eget antrekk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer