PIQUE: Verdens største motehus har bestemt at pique er kult, og vi er helt enige!  Foto: Scanpix, Produsentene, Net-a-porter.com
PIQUE: Verdens største motehus har bestemt at pique er kult, og vi er helt enige! Foto: Scanpix, Produsentene, Net-a-porter.com Vis mer

Pique

Piqueskjorten gjør comeback!

Satt på motekartet av verdens fremste motehus.

STYLEMAG.NO: Plagget som tidligere har blitt sett på som litt kjedelig, streit, preppy, eller ganske enkelt utrendy, har nå blitt et av vårens hotteste, etter at det ble vist på catwalkene hos noen av verdens største motehus. Piqueskjorten er et er «må ha»-plagg i vårgarderoben! 

LES OGSÅ: «Helsesandalene» er fortsatt hot

Hos både Chanel, Balenciaga og Jil Sander marsjerte modeller ikledd pique nedover catwalken for vår- og sommervisningene, og med det var trenden et faktum.

I ettertid har man sett både supermodellen Kate Moss, model Edie Campbell og moteblogger Edie Sykes i plagget - og vi spår at vi kommer til å se mye mer av plagget i månedene som kommer! 

Gå for en litt oversized eller boksete variant fremfor en ettersittende og figursydd. på catwalkene kunne vi se pique som var enten oversized eller rette i former, og det er den looken vi vil kopiere i år - du kan til og med våge deg ut med kjærestens pique, og stappe fronten ned i bukselinningen for å skape midje. 

Jil Sander Foto: Scanpix
Jil Sander Foto: Scanpix Vis mer
Balmain Foto: Scanpix
Balmain Foto: Scanpix Vis mer
Chanel Foto: Scanpix
Chanel Foto: Scanpix Vis mer

(Se kjøpetips nederst i saken)

Fra H&M, kr 99. Foto: Produsentene
Fra Bouchra Jarrar via net-a-porter, ca. kr 7945. Foto: Net-a-porter.com
Fra H&M, kr 149. Foto: Produsentene
Fra Mango, kr 229. Foto: Produsentene
Fra Antipodium via asos.com, ca. kr 635. Foto: Asos.com
Fra Asos Collection via asos.com, ca. kr 270. Foto: Asos.com
Fra Mango, kr 240. Foto: Produsentene

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: