NOE FOR ENHVER: Uansett hvilken stil du har, svart og hvitt kler de aller fleste - men pass på så du ikke havner i kelnerfella. Se priser og flere kjøpetips i bildeviseren under. Foto: Produsentene
NOE FOR ENHVER: Uansett hvilken stil du har, svart og hvitt kler de aller fleste - men pass på så du ikke havner i kelnerfella. Se priser og flere kjøpetips i bildeviseren under. Foto: Produsentene Vis mer

Aw 2011

Plaggene du kan sikre deg allerede nå

Derfor er det smart å kjøpe svarte og hvite klær.

PublisertStem her!

Kommer du til å gå i svart/hvitt?
KK.no har allerede meldt at svart og hvitt blir en av høstens mest trendy komboer.

Ledende motehus som Chanel, Balenciaga og Stella McCartney er bare noen av dem som sverger til den klassiske duoen i sine høst- og vinterkolleksjoner.

Men det er ingen grunn til å vente til løvet ligger på bakken.

SE OGSÅ: Sommerens heteste fargekombo

Ja, absolutt!
 
217 (72%)
Ja, men gjerne med en fargeklatt til
 
58 (19%)
Nei
 
14 (5%)
Usikker
 
12 (4%)

Slik styler du

Butikkene er allerede fulle av svart/hvite plagg vi gjerne vil bruke allerede nå.

Gå for stram minimalisme a la Stella McCartney, med kroppsnære kontrastkjoler eller oversized blazere og jakker i svart eller hvit med motsatt farge under.

Chanel-stilen får du ved hjelp av den klassiske tweedjakken, mønstrede kjoler eller snuppete bluser med kontrastkrage.

Men svart/hvitt er ikke bare for deg som er lei av vårens fargefest. Gjør som Balenciaga og legg til én knallfarge, for eksempel på buksen eller vesken, for en fin effekt.

SE 30 KJØPETIPS HER:


Ikke gå i kelnerfella

Den enkleste måten å bruke svart og hvitt på, er selvfølgelig ved å kombinere en svart underdel med en hvit overdel. Helst uten å se ut som en servitør.

Dette unngår du ved hjelp av en overdel som ikke er helt plain. Bruk gjerne en topp i et annet materiale enn buksen, som en silkechiffonbluse, og bruk tilbehør som gir antrekket en personlig vri.

Chanel bruker også en løssittende svart singlet over sine hvite kjoler, mens Balenciaga har valgt en mer rocka variant med netting.

Se catwalkbilder her:


Mer høstmote 2011

Nysgjerrig på hva som kommer i kjedebutikkene til høsten? KK.no har fått en sniktitt på sesongens kolleksjoner hos Zara, Cubus, Bik Bok, Vila, Lindex, H&M, Gina Tricot, Vero Moda, Only, Selected Femme, KappAhl, tilbehørskjeden Pieces, Monki og Weekday.

PLUSS EN FARGE: Ikke lei av farger? Gjør som Balenciaga og legg til en knallfarge. Foto: All Over Press
PLUSS EN FARGE: Ikke lei av farger? Gjør som Balenciaga og legg til en knallfarge. Foto: All Over Press Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer