Budsjettvennlige Plagg

Plaggene som ikke koster mer enn 500 kroner

En liten julegave eller to til oss selv? Ja, takk!

BUDSJETTVENNLIGE PLAGG: Å se kul og elegant ut trenger ikke koste tusenvis av kroner. Denne fuskepelsen på blogger Tine Andrea er fra H&M i fjor og kostet under 1000-lappen. Foto: Abaca
BUDSJETTVENNLIGE PLAGG: Å se kul og elegant ut trenger ikke koste tusenvis av kroner. Denne fuskepelsen på blogger Tine Andrea er fra H&M i fjor og kostet under 1000-lappen. Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke til å stikke under en stol at vi er «flinke» til å bruke penger - spesielt de kommende månedene. Det er ikke lenge før julegaveshoppingen starter for fullt, kanskje har du allerede begynt, uansett når du begynner er det mye penger som skal ut. Og oppe i alt dette blir fristelsene mange. Der går man rundt og kikker på kjoler, skjørt, kåper, smykker og sko (som disse superlekre ankelstøvlettene), og du skal ikke ha noe selv? Nei, den der er ikke lett altså. 

Men fortvil ikke! Dersom du har lyst til å kjøpe deg noe nytt, trenger ikke det å nødvendigvis være så fryktelig dyrt. For du er ikke alene i dette, jeg har det samme problemet hvert eneste år, og det blir fort noen julegaver til meg selv. Under har vi funnet massevis av plagg, smykker, sko og tilbehør, og ingenting koster over 500 kroner! Hva er vel bedre enn budsjettvennlige plagg som ser MYE dyrere ut enn det de egentlig er? 

Som alltid er det mye sort i nettbutikkene nå, og selv om jeg ELSKER det, så prøver jeg å få inn litt farge, eller i det minste noen spennende elementer. Derfor har jeg plukket ut noen sorte plagg som gjør litt ut av seg. Legg(ings) merke til de superpopulære leggingsene som har strikk som går under foten. Selv om dette var årets buksefavoritt blant de største designerne, finnes det noen gode budsjettvennlige alternativer. I tillegg er lakk også skikkelig hot denne sesongen. Kombiner et lakkskjørt med en kremfarget strikkagenser og du er «good to go». En statement-veske og et par iøynefallende øredobber setter kronen på verket og du er klar for både hverdag og fest!

LES OGSÅ: Alt du trenger å vite om brudenyhetene for neste år: Håret, smykkene, og ikke minst - kjolene!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer