Varme Plagg

Plaggene som vil varme deg

Disse deilige ullplaggene er det verdt å sikre seg.

DEILIGE ULLPLAGG: Det er ikke spesielt godt å fryse, og nå merker vi at det bare blir kaldere og kaldere ute. Derfor har vi samlet sammen noen varme, gode ullplagg du bør skaffe deg nå!  Foto: Darjabarannik.com, produsentene
DEILIGE ULLPLAGG: Det er ikke spesielt godt å fryse, og nå merker vi at det bare blir kaldere og kaldere ute. Derfor har vi samlet sammen noen varme, gode ullplagg du bør skaffe deg nå! Foto: Darjabarannik.com, produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Nå er det snart på høy tid at skinnjakka må legges vekk, og den gode vinterkåpen må tas frem.

I tillegg er det jo så godt å pakke seg inn i de deiligste, varmeste ullplaggene.

Alt fra de tjukke høyhalserne til de lange, lekre frakkene. 

En av sesongens store trender er nemlig å gå for en strikk på strikk kombinasjon. Helt perfekt for oss som elsker å lag på lag-trenden. 

Under finner du et stort utvalg av varme plagg som er perfekte nå!

Slik bruker moteredaktøren plaggene

Moteredaktør og STYLEmag-blogger Darja Barannik, mener ull alltid er en sikker investering. Til KK.no forteller hun hvordan hun elsker å style de varme plaggene.

- Jeg elsker tettsittende, tynne ullgensere som jeg kan bruke under skjorter, kjoler eller i lag-på-lag-antrekk. Nå har flere og flere merker blitt mer bevisste på at vi ønsker å kle oss varmt og pent på en og samme gang - derfor er det en fornøyelse å se at mange merker lager fine ullplagg som kan brukes under klærne og alene.

Barannik mener en klassisk kåpe i ull er en god investering nå. Et tidløst nøkkelplagg som kan brukes sesong etter sesong.

- Det viktigste å tenke på er at modellen skal passe til din figur og at materialene er gode. Dersom du ikke har en kåpe i ull vil jeg anbefale deg å gå for en sort variant. Den blir du sannsynligvis ikke lei og den kan brukes både på jobb og til mer pyntede anledninger.

LES OGSÅ: Stjel stilen til Tone Damli og it-bloggerne

Til info: Darja Barannik er en av bloggerne AdLINK Media jobber kommersielt med. AdLINK Media er et datterselskap av Aller Media.

VARME PLAGG: Gjør som Darja Barannik og gå for en deilig høyhalset genser og en lekker, varm kåpe! Foto: Darjabarannik.com
VARME PLAGG: Gjør som Darja Barannik og gå for en deilig høyhalset genser og en lekker, varm kåpe! Foto: Darjabarannik.com Vis mer

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer