Vogue

Plagget Anna Wintour synes er kjedelig

Hmm.. Dette hadde vi ikke gjettet med det første.

ANNA WINTOUR: Vogue-redaktøren avslører hvilket plagg hun er så lei. Foto: Abaca
ANNA WINTOUR: Vogue-redaktøren avslører hvilket plagg hun er så lei. Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Moteukene begynner å nærme seg slutten for denne gang, og i den anledning har Vogues redaktør Anna Wintour oppsummert kolleksjonene fra de ulike storbyene, deriblant Milan Fashion Week. Hun trekker blant annet frem kolleksjonene til Gucci og Prada og skryter motehusenes designere opp i skyene. Mye fordi de har valgt å tenke litt utenfor boksen.

Akkurat dette ser Wintour på som noe veldig positivt ettersom det er noen plagg hun er forholdsvis lei av å se om og om igjen. Gucci, med Alessandro Michele i ledelsen, får oppmerksomhet sesong etter sesong på grunn av hans øye for detaljer, stil og utførelser. Ifølge Wintour «pusher han grenser, prøver alltid å vise noe annerledes og å inspirere oss. Det er så mange produkter der ute nå og derfor trenger vi mote som får oss til å drømme - ikke bare få presentert nok en kjedelig, beige skinnjakke», sier moteeksperten.

Du hørte rett! Ifølge Vogue-redaktør er hun så lei den beige skinnjakken. Akkurat en slik har jeg aldri eid, men en ting er sikkert - min sorte skinnjakke kommer aldri til å havne i søppelkassen!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer