Vogue

Plagget Anna Wintour synes er kjedelig

Hmm.. Dette hadde vi ikke gjettet med det første.

ANNA WINTOUR: Vogue-redaktøren avslører hvilket plagg hun er så lei. Foto: Abaca
ANNA WINTOUR: Vogue-redaktøren avslører hvilket plagg hun er så lei. Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Moteukene begynner å nærme seg slutten for denne gang, og i den anledning har Vogues redaktør Anna Wintour oppsummert kolleksjonene fra de ulike storbyene, deriblant Milan Fashion Week. Hun trekker blant annet frem kolleksjonene til Gucci og Prada og skryter motehusenes designere opp i skyene. Mye fordi de har valgt å tenke litt utenfor boksen.

Akkurat dette ser Wintour på som noe veldig positivt ettersom det er noen plagg hun er forholdsvis lei av å se om og om igjen. Gucci, med Alessandro Michele i ledelsen, får oppmerksomhet sesong etter sesong på grunn av hans øye for detaljer, stil og utførelser. Ifølge Wintour «pusher han grenser, prøver alltid å vise noe annerledes og å inspirere oss. Det er så mange produkter der ute nå og derfor trenger vi mote som får oss til å drømme - ikke bare få presentert nok en kjedelig, beige skinnjakke», sier moteeksperten.

Du hørte rett! Ifølge Vogue-redaktør er hun så lei den beige skinnjakken. Akkurat en slik har jeg aldri eid, men en ting er sikkert - min sorte skinnjakke kommer aldri til å havne i søppelkassen!

LES OGSÅ: Anna Wintour: - Alle rykter om meg er sanne
LES OGSÅ: Når du trodde Chanel ikke hadde mer kreativitet igjen, så gjør de dette
LES OGSÅ: 7 vesker som ser ut som de koster mer enn 500 kroner

Går aldri i helsort

Jeg har alltid tenkt: «Hva skal jeg gjøre om jeg møter Anna Wintour på gaten?». Ikke bare er hun en vandrende Vogue-legende, men hun har også uttalt at hun aldri ville ha brukt et antrekk som var sort fra topp til tå. Noe jeg nesten gjør hver eneste dag. Og selv om sjansen er liten for at jeg kommer til å møte henne, er jeg alltid interessert i å høre hva redaktøren har å si.

For selv om Wintour og jeg har nokså ulike stiler, er det ikke til å stikke under en stol at denne dama vet hva hun holder på med og er en stor inspirasjon for mange. Og akkurat som jeg sverger til sort, er det også noe hun aldri klarer helt å slippe - se hva det er her! Ønsker du å lære mer om denne legenden kan du sjekke ut intervjuet Vogue gjorde med sin egen redaktør her:

LES OGSÅ: - Det er de mest ulogiske fargene som har fått lov til å ta plass i trendbildet

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer