Hodeplagg

Plagget du bør ha med i veska

En caps kan beskytte ansiktet ditt mot den sterke vårsola.

CAPS MED SOL- OG STILGARANTI: Øverst til venstre til luksuspris (cirka kr 2200, Stella McCartney/Net-a-Porter.com), i krem og hvitt (kr 797, Acne), med luftehull (kr 200, Cheap Monday), gyllen (kr 795, Acne), i sporty stil (kr 240, Svea) og i skinnende svart (kr 200, Cheap Monday). Foto: Produsenter
CAPS MED SOL- OG STILGARANTI: Øverst til venstre til luksuspris (cirka kr 2200, Stella McCartney/Net-a-Porter.com), i krem og hvitt (kr 797, Acne), med luftehull (kr 200, Cheap Monday), gyllen (kr 795, Acne), i sporty stil (kr 240, Svea) og i skinnende svart (kr 200, Cheap Monday). Foto: Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Capsen kom tilbake for fullt for noen år siden, og takket være artister og supermodeller som Rihanna og Cara Delevingne, har den holdt seg like heit. Du husker den kanskje fra 90-tallet, da den prydet hodet på stjerner som MC Hammer, Vanilla Ice og Ice Cube.

Nå trenger du verken å rappe eller ta hammertime-steps for å bruke den. Capsen funker like fint til et maritimt og pent antrekk, som et par rocka skinnbukser.

Ikke minst gir den deg beskyttelse for solen, noe din solhungrige og bleke hud vil takke deg for. Og har du ikke somlet deg til å kjøpe nye solbriller enda, er den et supert alternativ.

Capstriks som funker

Stjernene bruker både capsen når de skal kle seg litt kult, og når de skal gjemme seg. På den daglige løpeturen i Central Park er den selvsagt et must.

Hvis du vil la deg inspirere av Rihanna, bruker du den til slitte løse jeans, sneakers og detaljer som nagler, slør og korte topper.

Hodeplagget er også supert som tilbehør for å gi en klassisk velkledd stil en oppdatert vri.

For en sexy look går du for en skinncaps til høye hæler, skinnbukser og en florlett bluse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer