Sigrid Bonde Tusvik

Plagget Sigrid Bonde Tusvik absolutt ikke vil ha på seg

- Du må se litt ordentlig ut!

SIGRID BONDE TUSVIK: Komikeren og programlederen elsker å pynte seg. Foto: VG
SIGRID BONDE TUSVIK: Komikeren og programlederen elsker å pynte seg. Foto: VG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

HENNE.NO: Når Sigrid Bonde Tusvik blir spurt om hvilket plagg hun ikke føler seg vel i, tar det ikke lang tid før hun svarer.

– Joggebukser! De er jeg veldig imot. Jeg har en jeg kan ta på meg nå siden jeg er gravid, den er sort med skinnlommer, men ellers ikke. Hvis tv-aksjonen ringer på, så kan du ikke åpne i joggebuksa, du må se litt ordentlig ut. 

Mange kan nok si seg enige i at joggebuksen ikke er det ultimate festplagget! Selv liker Bonde Tusvik å prøve utallige kjoler før hun finner den som er pynta nok. 

- Jeg elsker å pynte meg! Deretter tar jeg på masse sminke på øynene og altfor mange smykker, før jeg går inn til Martin som sier; du må ta av deg minst et armbånd og smykke, og så gjør jeg det. 

LES OGSÅ: 3 ultimate festantrekk du trygt kan ha denne sesongen

Beste pyntetips til fest? 

– Mitt lureste triks er å ha ull under kjolen, for da kan man ha tynne jakker og gå uten strømpebukse. Det er dessuten lurt å eie et par støvletter som ser pynta ut. Det ser litt rart å gå ute i slaps med småsko. I tillegg har jeg alltid ullsåle i skoene! Det er supert når man har droppet strømpene. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer