Sigrid Bonde Tusvik

Plagget Sigrid Bonde Tusvik absolutt ikke vil ha på seg

- Du må se litt ordentlig ut!

SIGRID BONDE TUSVIK: Komikeren og programlederen elsker å pynte seg. Foto: VG
SIGRID BONDE TUSVIK: Komikeren og programlederen elsker å pynte seg. Foto: VG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

HENNE.NO: Når Sigrid Bonde Tusvik blir spurt om hvilket plagg hun ikke føler seg vel i, tar det ikke lang tid før hun svarer.

– Joggebukser! De er jeg veldig imot. Jeg har en jeg kan ta på meg nå siden jeg er gravid, den er sort med skinnlommer, men ellers ikke. Hvis tv-aksjonen ringer på, så kan du ikke åpne i joggebuksa, du må se litt ordentlig ut. 

Mange kan nok si seg enige i at joggebuksen ikke er det ultimate festplagget! Selv liker Bonde Tusvik å prøve utallige kjoler før hun finner den som er pynta nok. 

- Jeg elsker å pynte meg! Deretter tar jeg på masse sminke på øynene og altfor mange smykker, før jeg går inn til Martin som sier; du må ta av deg minst et armbånd og smykke, og så gjør jeg det. 

LES OGSÅ: 3 ultimate festantrekk du trygt kan ha denne sesongen

Beste pyntetips til fest? 

– Mitt lureste triks er å ha ull under kjolen, for da kan man ha tynne jakker og gå uten strømpebukse. Det er dessuten lurt å eie et par støvletter som ser pynta ut. Det ser litt rart å gå ute i slaps med småsko. I tillegg har jeg alltid ullsåle i skoene! Det er supert når man har droppet strømpene. 

Når føler du deg ekstra fin? 

– Jeg føler meg veldig fin med mye sminke. Og på store premierer når jeg får pynte meg skikkelig. Jeg synes det er kjempegøy, det er nesten bare derfor jeg går. Hver lørdag da jeg vokste opp pyntet hele familien seg bare fordi vi skulle være sammen. Det synes jeg er en fin tradisjon!

Når slår du på stortromma? 

– På store fester, premierer og på nyttårsaften. På egne hjemmefester skifter jeg gjerne tre, fire ganger. Kortere og kortere, og mer og mer paljett utover kvelden. Jeg gjør som Dorthe Skappel i gamle dager, bare hjemme!

KJOLE FRA GUCCI: Den dyreste kjolen Sigrid Bonde Tusvik eier, og et kjært festplagg i skapet hennes. Foto: Janne Rugland
KJOLE FRA GUCCI: Den dyreste kjolen Sigrid Bonde Tusvik eier, og et kjært festplagg i skapet hennes. Foto: Janne Rugland Vis mer

Finnes det noe som heter «overdressed»?

– Nei, ikke for min del. Nå med barn må jeg dessverre ofte være så praktisk kledd, og som gravid er det ikke noe vits i å investere i noe nytt, men jeg er en materialist og veldig glad i å shoppe. «Underdressed» har jeg vært en gang, og det var i begravelsen til broren til Else Kåss Furuseth og da sa hun: «Så lite sminka og pynta du er». Jeg følte at jeg ikke skulle ta noe oppmerksomhet, så jeg tonet det tydeligvis så mye ned at det nesten ble uflidd, ifølge Else. 

LES OGSÅ: Skotrikset som redder festkvelden

Din største pyntetabbe? 

– De har jeg mange av! Jeg har gått på noen smeller på den røde løperen, og brukte lang tid på å skjønne at den lille sorte var praktisk å ha i skapet. Jeg har fått mange dårlige terningkast av Jan Thomas, men når man først står på løperen så må man tåle det opplegget. Jeg har vært heldig å fått noen gode også, og det er jo veldig stas. 

Hemmeligheten med høye hæler?

– Du må finne de høye hælene du selv klarer å gå med. Det er en fin smertegrense som alle har, og som man bare må finne ut av. Lave sko i veska er veldig viktig i bryllup. 

I SALG NÅ: Henne nummer 3 2015.
I SALG NÅ: Henne nummer 3 2015. Vis mer

Ditt beste sminketriks? 

– Jeg kjører alltid smokey eyes, litt lys gloss på leppene, og alltid litt for mye rouge. Jeg er en sånn som bare sminker i vei. Også har jeg alltid sminke i veska, for ser jeg at det er litt krise er det bare å sminke seg opp igjen. 

Vorspiel eller nachspiel? 

– Jeg er helt klart en vorspieldame! Jeg tror aldri jeg har vært på nachspiel? Det er mange år siden i så fall, så det har jeg glemt. 

Beste festminne?

– Fra et horestrøk i Tokyo! Venne­gjengen tok over en liten bar og streamet Spotify med den svenske grand Prix- låten Euforia, så jeg tror mobilregningen kom på over fire tusen kroner bare den kvelden. Men var verdt det. Vi avsluttet med sushi på fiskemarkedet i soloppgang 05.00 om morgenen.    

Tekst: Tina Aasen Foto: Janne Rugland  Hår & Makeup:  Corinne Alice Schau

LES OGSÅ: 10 sminketips de fleste kvinner bør få med seg

Denne artikkelen er også publisert i Henne nummer 4 2015.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer