Plagget som funker til alt

Jakker

Plagget som funker til alt

Hold varmen med sommerens lekre cardigans.

Publisert
Sist oppdatert
Cardigans går like fint over en sommerkjole, som til en avslappet jeans, og i butikkene kan du velge og vrake mellom farger, mønstre, materiale og priser. Med disse enkle plaggene holder du varmen ut i de sene nattetimene.

Sko med nagler
10 kule jakker under 1000 kr

Til enhver anledning

Med tanke på at Norge byr på kjølige dager og kvelder selv om sommeren, kan det være lurt å ha et par deilig cardigans i klesskapet. Plagget kan brukes til enhver anledning, og finnes i alle tenkelige farger og former. Har du en liten cardigan i veska når du skal på hagefest, på stranda eller på båttur, vil du være klar for alt.

Klærne som aldri går av moten
Klærne for deg som våger
10 fine sommertopper
Pakk smart i ferien

Laidback eller fargekladd

Uansett hvilken type du er, vil du garantert finne en cardigan som passer deg. Du finner dem i alle mulige farger, som du på en enkel måte kan bruke for å sprite opp antrekket. Velg en knall blå for å få fart på de slitte jeansa eller velg en påskegul cardigan til å ha over den hvite sommerkjolen. Eller hva med en søt cardigan over de trendy shortsene? Dersom du ønsker noe litt mer nøytralt trenger du slett ikke være kjedelig, for i butikkhyllene finner du et stort utvalg av myke, deilige plagg i pene jordfarger og med spennende mønstre og trykk.Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer