DYR VS. BILLIG: Jil Sanders oransje plastveske koster cirka 800 kroner, mens H&Ms versjon er mye rimeligere. Foto: H&M/Jil Sander
DYR VS. BILLIG: Jil Sanders oransje plastveske koster cirka 800 kroner, mens H&Ms versjon er mye rimeligere. Foto: H&M/Jil Sander Vis mer

Vesker

Plastvesken alle vil ha

Men er den verdt 800 kroner?

Publisert
Den skapte oppstyr allerede i september i fjor, da Jil Sander viste frem vår/sommer-kolleksjonen for 2011. Nedover catwalken spankulerte modellene med en sjokkoransje plastveske over armen.

LES OGSÅ: Derfor har kvinner så stor veske

Nå er våren her, og Jil Sanders iøyenfallende plastposeveske har kommet i butikkene - til den nette sum av rundt 800 kroner.

Plastposevesken er laget av acetate, som er et ganske holdbart plastmateriale, men hadde du gitt så mye penger for en plastveske?

LES OGSÅ: Tryll deg slank med tilbehør

H&M kopierer

Du trenger heller ikke det, for H&M har vært freidige nok til å kopiere Jil Sanders veske, og har kommet med sin egen versjon til 150 kroner.

H&Ms plastposeveske hører til Fashion Against Aids-kolleksjonen, og finnes i gul og gjennomsiktig. Hvis vi skal tro hypen bør du skynde deg og skaffe deg en nå, før de blir utsolgt.

Over og ut for IT-veska?

I forbindelse med at plastikkvesken til Jil Sander ble lansert, har britiske motejournalister spekulert i om ikke IT-veskas tid er omme. For fem år siden var det den ene, spesielle designveska alle skulle ha. Du husker vel da alle skulle ha Louis Vuitton-veske med logoen over det hele? Eller Gucci Indy med sine frynser?

Trenden i disse dager går mot at ingen bestemt designerveske skiller seg ut som It-veska nummer én. I stedet skal du kjøpe deg den veska du liker best, rett og slett. Og det er vel det smarteste, uansett? Men sikler du etter en designerveske, er denne veska det beste valget, skal vi tro stilkonene - den er klassisk, tidløs og praktisk. Men billig er den slett ikke... Kanskje en av disse veskene til 200 kroner passer budsjettet ditt bedre?

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer