Platåsko

Platåskoene er tilbake for fullt - og vil dominere trendbildet i 2016

Gucci, Louis Vuitton, Dries Van Noten, Delpozo og Chanel presenterte alle sine varianter i kolleksjonen for vår/sommer 2016.

Publisert
Sist oppdatert

Selv har jeg et anstrengt forhold til platåsko. Jeg var åtte år da tanten og onkelen min skulle gifte seg. Spice Girls var den store inspirasjonen på den tiden, og jeg hadde fått velge ut hvilke sko jeg skulle få bruke den dagen. Det ble derfor, selvfølgelig, et par platåsko i sølv og glitter med stropper. Jeg syns nok antakeligvis at jeg så bedre ut enn bruden, men i dag får jeg frysninger av tanken mens jeg skriver dette. Aldri, nei, jeg skulle aldri ha på meg et par platåsko igjen, men i fjor skjedde det noe. 

De klassiske hvite tøyskoene fikk et nytt uttrykk. Plutselig hadde de et aldri så lite platå, og jeg likte det. I tillegg har designere som Gucci, Louis Vuitton, Dries Van Noten, Delpozo og Chanel selvfølgelig tatt i bruk trenden i sine kolleksjoner for vår/sommer 2016. Om mine sommersandaler kommer til å se ut som Chanels i år, er derimot tvilsomt. Men, det har kommet inn noen utrolig kule vårsko à la de sangeren Janelle Monae (30) har på seg i bildeserien under. Så, kommer du til å kaste deg på platåskotrenden igjen? Se hvor du kan finne sko som Monae har på seg under annonsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer