Mote

Polokragen: det nye skjerfet?

Det strømmer inn med polokrager i butikkene, og vi er også overbevist!

VARMT OG GODT: Alle plagg med høy hals tas imot med åpne armer! Foto: NTB
VARMT OG GODT: Alle plagg med høy hals tas imot med åpne armer! Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det er ett plagg jeg husker spesielt godt fra da jeg var liten. Sånn tre-fire år gammel. Den gode, gamle finlandshetta - eller balaclava om du vil.

Min var nok ikke like tidsriktig med tanke på fargen på den du ser under her, men heller en god blanding av rødt, grønt, gult og blått. Det var ikke alltid like stas da man skulle ut i snøen og leke og mamma måtte tre denne lue og skjerf-kombinasjonen over hodet.

Men jo mer jeg tenker på det, jo mer smiler jeg. For et nydelig plagg det egentlig er! Den er varm og sitter godt, men hvis man skal trekke frem en negativ side ved det, så er det kanskje ikke det fineste plagget som finnes.

Det passer nok ikke helt til høstkåpen og de nye støvlettene, men hvem vet - kanskje det blir en trend også?

Heldigvis finnes det jo masse varmt tilbehør som gjør jobben! Skjerf, luer og votter er som alltid høyt oppe på listen vår når det gjelder deilig vintertilbehør, men nå må vi nok legge til en ting til på den lista - nemlig polokragen.

Også dette plagget har mange navn. Neckwarmer, hals, høyhalset skjerf, buff, turtle scarf - ja, listen fortsetter. Men felles for de alle er en høy hals med tøy som dekker både brystpartiet og deler av ryggen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer