Grammy Awards

Popstjernen Ciara (30) la igjen undertøyet hjemme!

Se alle bildene fra årets Grammy Awards her.

GRAMMY AWARDS: Sangfuglen Ciara (30) etterlot lite til fantasien da hun møtte opp i denne kjolen fra Alexandre Vauthier. Foto: Scanpix
GRAMMY AWARDS: Sangfuglen Ciara (30) etterlot lite til fantasien da hun møtte opp i denne kjolen fra Alexandre Vauthier. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter å ha blitt mektig imponert over antrekkene fra BAFTA Awards tidligere denne uken, ble vi ikke like slått av banen da årets Grammy Awards gikk av stabelen natt til tirsdag. Men, vi fikk likevel hakeslepp da Ciara møtte opp på den røde løperen. Popstjernen stjal nemlig all oppmerksomhet da hun viste fram kveldens antrekk for fotografene.

30-åringen etterlot lite til fantastien i dette glitrende nummeret signert Alexandre Vauthier. Ikke bare hadde hun kveldens høyeste splitt, men kjolen dekket altså så lite at du tydelig kunne se at Ciara valgte å legge igjen undertøyet hjemme. PageSix skriver faktisk at kjolen er én av de mest avslørende de noen gang har sett. Saken fortsetter under bildet.

HØY SPLITT: Ciara møtte opp på Grammy Awards sammen med kjæresten Russell Wilson. Foto: Scanpix
HØY SPLITT: Ciara møtte opp på Grammy Awards sammen med kjæresten Russell Wilson. Foto: Scanpix Vis mer

Til ET Online forteller popstjernen at hun har brukt en kjole av Vauthier to år på rad nå, fordi hun mener han forstår kvinner og henne så godt. 

- Han får meg til å føle meg veldig sexy og han gir kjolen den show-faktoren den trenger. Dette er musikkens Oscar-utdeling, så du vil skinne, og han finner den perfekte måten å sette samen attitude, sexy, gøyalt, ungt og kult!

Nå skal det også sies at hvis det er noen som faktisk klarer å bære en slik kjole, så er det supersexy Ciara! Sammen med popstjernen på den røde løperen var også Taylor Swift (26), Ellie Goulding (29), Selena Gomez (23), Bella Hadid (19), Adele (27), Zendaya (19) og Lady Gaga (29).

Sistnevnte har iløpet av året som har gått forandret stilen sin betraktelig. Før kunne vi forvente alt fra kjøttkjoler til å ankomme i et egg på prisutdelinger fra «Bad Romance»-sangeren. Plutselig snudde det hele, og vi så en mer elegant side av Lady Gaga. Men, i går så det ut til at sangfuglen hadde gått tilbake til gamle vaner da hun måtte opp i en spesialsydd kjole fra Marc Jacobs, de klassiske Lady Gaga-hælene, oransje hår og kraftig blå øyenskygge. 

Det viste seg senere at 29-åringen hedret avdøde David Bowie under nattens prisutdeling - både med antrekk og et forrykende show. Sjekk ut alle bildene og antrekkene fra årets Grammy Awards i bildekarusellen under!

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer