Perler

Pøs på med lekre perler!

Er du klar for å finne frem smykkene?

PERLER: Modellene bar store perlekjeder rundt halsen da Stella McCartney viste frem sin kolleksjon vår høst/vinter 2015. La deg inspirere av henne og de andre designerne som gikk for perler denne sesongen! Foto: Ap
PERLER: Modellene bar store perlekjeder rundt halsen da Stella McCartney viste frem sin kolleksjon vår høst/vinter 2015. La deg inspirere av henne og de andre designerne som gikk for perler denne sesongen! Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Det er nok flere av oss som har et litt anstrengt forhold til perler.

For en stund tilbake, ikke mange år siden faktisk, var det jo slik at øredobbene skulle være gigantiske perler som nesten var for store til å sitte fast.

Det er flere i redaksjonen som skjærer grimaser av tanken om å finne frem de igjen, men det er faktisk slik flere av de største designerne brukte perler i kolleksjonene sine i høst. Og det gjorde de på veldig forskjellige måter.

LES OGSÅ: Stjel stilen til Bella Hadid (19)

En favoritt blant designerne

Stella McCartney gikk for noen store perlekjeder, mens Givenchy hadde perlepiercinger overalt i ansiktet.

Vi vet ikke helt om den siste trenden kommer til å bli brukt av så mange, men det er spennende å se hvor edgy og kult perler faktisk kan bli.

Perler er både elegant og klassisk, men du kan også finne de trendy earcuffsene med perler som rocker det hele opp litt.

Vi i redaksjonen er hvert fall klare for å prøve oss frem med perlene! Hva med deg?

LES OGSÅ: Kle deg for helg!

Øredobber med stjerner fra Snö of Sweden via Zalando.no, kr 299. Perlekjede fra Sweet Deluxe via Zalando.no, kr 349. Øredobber med lepper fra Nelly.com, kr 79. Perlekjede med to store perler fra Nelly.com, kr 199. Gullfarget ring fra Nelly.com, kr 59. Runde øredobber med stjernedetaljer fra Snö of Sweden via Zalando.no, kr 299. Hårnåler fra Nelly.com, kr 79. Bøyde, sølvfargete øredobber med to perler fra Nelly.com, kr 79. Drømmeøredobber i 18 karat gull med perler fra Yvonne Léon via Netaporter.com, kr 11000. Søvfarget ring fra Snö of Sweden via Nelly.com, kr 149.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer