Mørke ringer

Poser under øynene har blitt trendy

Det stemmer. Flere tegner faktisk på seg mørke ringer under øynene på Tik Tok.

NY TREND: I lang tid har vi kjempet med både øyekremer og concealere for å få bukt med disse mørke ringene, men nå skal vi liksom gjøre de enda mørkere og mer fremhevet? Ja, sier Tik Tok-inluensere. Foto: Skjermdump fra Tik Tok @daniellemarcan
NY TREND: I lang tid har vi kjempet med både øyekremer og concealere for å få bukt med disse mørke ringene, men nå skal vi liksom gjøre de enda mørkere og mer fremhevet? Ja, sier Tik Tok-inluensere. Foto: Skjermdump fra Tik Tok @daniellemarcan Vis mer
Publisert

Tik Tok har blitt en stor inspirasjonskilde for mange. Her kan man finne videoer som utforsker nye måter å krølle håret på, nye måter å style ulike plagg på, eller nye sminketeknikker som virkelig vekker oppsikt.

Et slikt tilfelle har oppstått nå. Vi tilbringer en god del tid på Tik Tok - nettopp for å finne disse nye, oppsiktsvekkende trendene.

Her om dagen ble vi ganske overrasket da vi så at flere jenter sminket på seg mørkere ringer under øynene sine. Ja, det stemmer - mørke ringer er visst trendy nå!

En av Tik Tok-influenserne sa til og med: «Jeg har sagt så lenge at poser under øynene er hot!»

Poser under øynene har blitt trendy

I lang tid har vi kjempet med både øyekremer og concealere for å få bukt med disse mørke ringene, men nå skal vi liksom gjøre de enda mørkere og mer fremhevet?

Det var Tik Tok-influenseren Abby Roberts som mente den nye trenden var hot. Hun har over 15 millioner følgere på appen, så det kan godt hende hun har påvirket andre til å teste det ut.

Poser under øynene har blitt trendy

Hun skal visstnok først ha sett sminketeknikken gjennom kontoen @sarathefreeelf. Hun brukte rett og slett det som kan se ut som en leppestift i en brunere farge, og dro den ned fra innerst ved øyet og litt under midten av øyet.

En annen Tik Tok-influenser ved navn Danielle Marcan har også kastet seg på trenden. Hun delte nylig en video med sine 996 000 følgere hvor hun viser hvordan man gjør det.

Marcan har også lagt ut videoen på Instagram hvor hun skriver følgende: «I 2021 skal jeg akseptere alle usikkerhetene mine. Kanskje til og med fremheve dem og omfavne dem med selvtillit.»

I kommentarfeltet strømmer det inn med oppløftende kommentarer. Deriblant en fra Danae Mercer, tidligere redaktør i «Women's Health ME». Hun har lagt igjen seks hjerter i kommentarfeltet, og har også delt en video på sin egen profil av jentene vi allerede har nevnt i denne saken.

«Mørke ringer under øynene er blitt en TREND, og helt ærlig, jeg er støtter det på alle måter. (...) Selv har jeg hatt mørker ringer under øynene hele livet, så jeg er som født for dette. Jeg snakker mye om selvtillit og kroppspositivisme, så dette er fascinerende å se. Skjønnhetidealer som forandrer seg med tiden.»

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer