Fashion week:

Prada-visningen har fått nettet til å koke

Kjenner du igjen modellen?

PÅ CATWALKEN: Twin Peaks-stjerne Kyle MacLachlan åpnet Prada-visningen i Milano. FOTO: NTB
PÅ CATWALKEN: Twin Peaks-stjerne Kyle MacLachlan åpnet Prada-visningen i Milano. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til tross for økende smitte åpner Europa opp litt etter litt. Også moteukene er tilbake – på en måte. Nå er kanskje ikke herremoteukene de som vanligvis får aller mest oppmerksomhet, i alle fall ikke her hjemme. Så hvorfor snakker «alle» nå om Prada-visningen?

Miuccia Prada og Raf Simons, sistnevnte som noe overraskende tiltrådte rollen som kreativ leder for det italienske motehuset sammen med førstnevnte tilbake i 2020, viste sin nyeste kolleksjon for høst/vinter 2022 under herremoteuken i Milano.

På catwalken var noen av Hollywoods største navn, blant dem Twin Peaks-stjerne Kyle MacLachlan og Jeff Goldblum kjent fra Jurassic Park som henholdsvis åpnet og lukket visningen mandag.

Også Queen’s Gambit-stjerne Thomas Brodie-Sangster, Sex Education-skuespiller Asa Butterfield, Damson Idris, Tom Mercier, Jaden Michael, Louis Partridge, Moonlight-skuespiller Ashton Sanders og Filippo Scott var innom den stjernespekkede catwalken i motebyen.

Hele 50 looks viste den dynamiske duoen bak motehuset som for alvor har fått nytt liv, og som for tiden seiler opp som et av de kanskje mest interessante akkurat nå. At Prada er i ferd med å reposisjonere seg er det i alle fall ingen tvil om, og det godt hjulpet av en hel armada av influensere som oversvømmer Instagram med merket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer