Vis mer

Jason Lee Parry

Prestisje-fotografen Jason Lee Perry og STYLEmag på eventyr i L.A.

Naturlig råskap og sexy frihet på åpne veier var resultatet etter Jason Lee Parrys shoot med STYLEmag

Publisert

(Foto: Privat/Jason Lee Parry, Julie Kase)

STYLEmag pakket kofferten med kule og laidback plagg, og møtte forograf Jason Lee Parry i L.A.. Resultatet ble moteserien og coveret i denne månedens utgave av STYLEmag, som er en hyllest til det rå og naturlige det vakre i å være upolert og bekymringsløs.

 - Jeg inspireres av rockemusikk, motorsykkelkultur og følelsen av en roadtrip som aldri tar slutt, fortalte Parry.

Vis mer

FUN & GAMES: Jasom sammen med en av sine facorittmodeller - Charlotte free. Foto: Privat/Jason Lee Parry

Prestisjefotografen har blant annet tatt coverbilder for ELLE Girl, Foam og Trendi. Og nå også STYLEmag. I tillegg har en rekke andre anerkjente navn på klientlisten.

Han begynte å fotografere da han var femten år gammel. Tenåringsgutten trengte et kreativt utløp, og brukte fotografi som en måte å uttrykke seg selv om følelsene rundt det å alltid være på flyttefot som barn.

 - Jeg vil fortelle en historie gjennom fotografiene mine, sier Parry, som alltid legger opp en moteserie rundt en storyline med en bestemt modell som hovedrolle.

Vis mer

TRAILER TRASH: En gammel campingvong var både location og rekvisitt under shooten STYLEmag hadde med Jason Lee Parry i L.A. Foto: Julie Kase

Se moteserien som Parry gjorde sammen med vår moteansvarlige Julie Kase i L.A. tidligere i vinter, og les mer om Parry og hans inspirasjon og favoritting i denne utgaven av STYLEmag.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer