Märtha Louise

Prinsesse Märtha Louise (44) strålte i norsk design i Stockholm

- Det er superviktig at kongehuset representerer norske designere, mener KK.nos moteekspert, Darja Barannik.

STRÅLER I NORSK DESIGN: Prinsesse Märtha Louise stilte i kjole fra TSH da hun og ektemannen Ari Behn skulle feire kong Carl Gustaf. Foto: Scanpix
STRÅLER I NORSK DESIGN: Prinsesse Märtha Louise stilte i kjole fra TSH da hun og ektemannen Ari Behn skulle feire kong Carl Gustaf. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stockholm viste seg fra sin vakreste side med strålende sol og kirsebærtrær i full blomst, da kong Carl Gustaf feiret 70-årsdagen sin i helgen som var. På plass i den svenske hovedstaden var Se og Hørs kongereporter, Caroline Vagle, som forteller til KK.no at i likhet med selve byen, viste også kongens døtre seg fra sin flotteste side.

- Kronprinsesse Victoria (38) og prinsesse Madeleine (33), imponerte i det ene rålekre antrekket etter det andre. Victoria valgte faktisk kjole fra billigkjeden H&M ene kvelden – dog var den spesialsydd. Og Madeleine, som jo mange ganger har vært kåret til verdens vakreste prinsesse, viste at hun virkelig er tilbake i storform etter to tette barnefødsler. Hun var rett og slett fortryllende vakker, og elegant som få i eksklusive design-godbiter fra blant annet Alexander McQueen, Erdem og Elie Saab, forteller Vagle til KK.no.

Det norske kronprinsparet og kongeparet meldte avbud i siste liten på grunn av den tragiske helikopterulykken på Vestlandet. Ifølge Vagle ba derfor Kong Harald prinsesse Märtha Louise (41) og hennes ektemann Ari Behn (43) om å representere det norske kongehuset i Stockholm.

- De to kongefamiliene står hverandre tross alt svært nære. Og Märtha, ja hun utførte oppgaven på strak arm. Ekstra morsomt var det at hun valgte norsk design både under lunsjen på formiddagen og på banketten på kvelden. Märtha er generelt veldig flink til å promotere norsk design, og både TSH og byMagMaLou later til å være favoritter, sier Vagle.

Også KK.nos moteekspert - Darja Barannik, slenger seg på Märtha-skryten. 

- Det er superviktig at kongehuset representerer norske designere, både på nasjonale begivenheter, men spesielt internasjonalt. Det er stor oppmerksomhet fra presse under arrangementer som denne, og på den måten er Märtha med på å fremme norske designere og bygge opp den norske moteindustrien. Norsk mote trenger drahjelp, og det er flott at kongehuset bidrar med dette. Dessuten er det godt å se at prinsessen velger plagg som ikke koster en formue, sier Barannik.

Vi gjør oppmerksom på at KK.no og Se og hør begge er eid av Aller Media. Vi gjør også oppmerksom på at Darja Barannik er ekspert på mote og skjønnhet for KK.no på deltid. I tillegg driver hun sin egen blogg selvstendig og uavhengig av sin stilling i KK.no.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer