Trender 2011

Printet vi aldri blir lei av

Slik bruker du det svært populære, dyriske mønsteret.

KNURRENDE KJØPETIPS: Leopardmønsteret er mer populært enn noensinne, noe klesbutikkene selvfølgelig har fått med seg. Se priser og flere plagg i bildeviseren under. Foto: Produsentene
KNURRENDE KJØPETIPS: Leopardmønsteret er mer populært enn noensinne, noe klesbutikkene selvfølgelig har fått med seg. Se priser og flere plagg i bildeviseren under. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Før ble det kanskje sett på som harry. Men nå er det blitt en moderne klassiker.

Leopardmønsteret er overalt for tiden. På klær, sko, belter, vesker, skjerf, paraplyer og klokkeremmer. Og for dem med svært høy jungelfeber kan kanskje dyrisk sminke være neste skritt?

Triksene du bør kunne

Det viktigste å huske på når du skal bruke travle mønstre, er å balansere det mønstrede plagget ved å holde resten av antrekket enkelt. Da får du den rette effekten – uten å se ut som et jungeldyr.

Når du skal kjøpe klær med mye mønster, i dette tilfelle leopardprint, er det i tillegg to ting som kan være greit å huske på:

 • Store mønstre forstørrer
 • Små mønstre forminsker

 • Med andre ord vil en bluse med store leopardflekker gi mer fylde på overkroppen, noe for eksempel du med A-formet kropp (smal overkropp, større underkropp) kan utnytte. Og et plagg med mindre flekker vil ha en slankende effekt.

  FINN DIN LEOPARDMØNSTREDE FAVORITT:


  Leo for alle

  Hvis dyreprint ikke er helt din greie, men du ønsker allikevel å følge trenden, kan du begynne i det små og prøve deg på leopardmønstret tilbehør. For eksempel et skjerf, et belte eller et par sko, som Olivia Palermo fra MTV-serien The City.

  En gammel tommelfingerregel sier også at plagg med dyreprint hovedsakelig bør være forbeholdt de unge.

  Føler du besøkstiden er over for din egen del, men klarer ikke la være å like printet, kan leopardmønstrede detaljer og tilbehør være løsningen her også.

  GIR ANTREKKET ET DYRISK HINT: Stilikonet Olivia Palermo styler sine dyriske skoletter til kamelhårsfargede kjoler i semsket skinn, skinnskjørt, blomstrete maxiskjørt og smale svarte jeans. Til bukser sørger hun for at anklene synes, og hun bruker ikke sokker. Foto: All Over Press
  GIR ANTREKKET ET DYRISK HINT: Stilikonet Olivia Palermo styler sine dyriske skoletter til kamelhårsfargede kjoler i semsket skinn, skinnskjørt, blomstrete maxiskjørt og smale svarte jeans. Til bukser sørger hun for at anklene synes, og hun bruker ikke sokker. Foto: All Over Press Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer