Trender 2011

Printet vi aldri blir lei av

Slik bruker du det svært populære, dyriske mønsteret.

KNURRENDE KJØPETIPS: Leopardmønsteret er mer populært enn noensinne, noe klesbutikkene selvfølgelig har fått med seg. Se priser og flere plagg i bildeviseren under. Foto: Produsentene
KNURRENDE KJØPETIPS: Leopardmønsteret er mer populært enn noensinne, noe klesbutikkene selvfølgelig har fått med seg. Se priser og flere plagg i bildeviseren under. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Før ble det kanskje sett på som harry. Men nå er det blitt en moderne klassiker. Leopardmønsteret er overalt for tiden. På klær, sko, belter, vesker, skjerf, paraplyer og klokkeremmer. Og for dem med svært høy jungelfeber kan kanskje dyrisk sminke være neste skritt?Triksene du bør kunneDet viktigste å huske på når du skal bruke travle mønstre, er å balansere det mønstrede plagget ved å holde resten av antrekket enkelt. Da får du den rette effekten – uten å se ut som et jungeldyr.Når du skal kjøpe klær med mye mønster, i dette tilfelle leopardprint, er det i tillegg to ting som kan være greit å huske på: Store mønstre forstørrer Små mønstre forminskerMed andre ord vil en bluse med store leopardflekker gi mer fylde på overkroppen, noe for eksempel du med A-formet kropp (smal overkropp, større underkropp) kan utnytte. Og et plagg med mindre flekker vil ha en slankende effekt.FINN DIN LEOPARDMØNSTREDE FAVORITT:

Leo for alleHvis dyreprint ikke er helt din greie, men du ønsker allikevel å følge trenden, kan du begynne i det små og prøve deg på leopardmønstret tilbehør. For eksempel et skjerf, et belte eller et par sko, som Olivia Palermo fra MTV-serien The City.En gammel tommelfingerregel sier også at plagg med dyreprint hovedsakelig bør være forbeholdt de unge. Føler du besøkstiden er over for din egen del, men klarer ikke la være å like printet, kan leopardmønstrede detaljer og tilbehør være løsningen her også.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer