Kjoler

Pris = 4 millioner

Hår, smykker og kjole. Skjønnhetens pris kommer ofte over fire millioner kroner.

EKSKLUSIV MORO: Rachel McAdams, Kristen Dunst og Bryce Dallas Howard kan alle kunsten å stråle på den røde løperen. Men billig er det ikke.
EKSKLUSIV MORO: Rachel McAdams, Kristen Dunst og Bryce Dallas Howard kan alle kunsten å stråle på den røde løperen. Men billig er det ikke. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Philip Bloch er en av Hollywoods mest etterspurte stylister. Han har kledd opp stjerner som Sandra Bullock, Salma Hayek og Drew Barrymore. Til The Thread forteller han om hvordan han jobber når han skal få en stjerne til å glitre på den røde løperen.

Kjoler for tusener

Når Philip Bloch kommer hjem til kunden, vil han vanligvis ta med seg mellom 50 og 100 kjoler for prøving. Dette er kjoler laget av kjente designere, som hver vil koste et sted mellom 28 000 og 85 000 kroner. Kjolene er ofte laget for catwalkmodeller, og må tilpasses til lavere stjerner. Pris: 8000 kroner.

Choo og Louboutin

Men stjernene kan ikke gå på catwalken uten å ha fantastiske sko på beina Det er er Jimmy Choo og Christian Louboutins verk som er de mest populære, ifølge Philip Bloch. De rimeligste designskoene koster 4000 kroner.

Stylingen som koster

Å få håret stylet og sminken lagt av en stylist koster mellom 14 000 og 28 000 kroner. Dermed er beløper antrekk, hår og sminke seg fort på 100 000 kroner. Her får du stylistenes hemmelige gratis-tips.

Ikke akkurat juggel

Men det er smykkene som virkelig får pengene til å rulle. Et par øredobber koster gjerne 750 000 kroner. - Hver kvinne har på seg bling til en verdi av 2800 000 kroner, sier Philip Bloch. Ifølge Philip Bloch koster et typisk rød løper-antrekk og styling i alt 4 248 000 kroner.

Hvem var flottest på helgens Golden Globe-fest? Se bildene her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer