H&m

Prisforskjell på nesten 8500 kroner!

Ser du hva som er design og budsjett?

LUKSUS VS. BUDSJETT: Vil du punge ut tusenvis av kroner for et par lekresko fra favorittdesigneren eller nøyer du deg med budsjettvennlige etterlingninger?
 Foto: Produsentene, Net-a-porter.com.
LUKSUS VS. BUDSJETT: Vil du punge ut tusenvis av kroner for et par lekresko fra favorittdesigneren eller nøyer du deg med budsjettvennlige etterlingninger? Foto: Produsentene, Net-a-porter.com. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: For mange kvinner er det en drøm å eie et lekkert skopar fra favoritt-designeren.

Men med gode etterligninger og enorme prisforskjeller - koster det mer enn det smaker?

Vi har funnet noen av vårens fineste designersko og sammenlignet dem med budsjettvennlige kopier fra kjedebutikkene.

Hva ville du valgt - luksus eller budjett?

Sneakersen til venstre er fra Mango og har en prislapp på 399 kroner. Til høyre er sneakersen fra Karl Lagerfeld, som koster ca. 2375 kroner. Prisforskjell, ca. 1976 kroner. Pumpsene til venstre er fra den populære kjedebutikken Zara, og koster 499 kroner. Til høyre er pumpsen fra kjendisfavoritten Jimmy Choo, med en pris på ca. 4660. Prisforskjell, ca. 4161 kroner. Gladiatorsandalen til venstre er fra Zara, og har en prislapp på 1159. Sandalen til venstre er fra Chloé koster ca. 10 465 kroner. Prisforskjell, ca. 9306 kroner.   Ankelskoletter til venstre fra kledskjeden Mango koster 999 kroner. Den mer luksuriøse varianten til høyre er fra Gucci og koster ca. 9474 kroner. Prisforskjell, ca. 8475 kroner. Sandalettene til venstre er fra H&M med en pris på 499 kroner. Til høyre er sandalettene fra skodesigner Pedro Garcia som koster 3080. Prisforskjell, ca. 2581.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer