Artikkelen kan inneholde annonselenker

Produktene som reduser blank hud på 1-2-3

Se etter ingredienser som regulerer og absorberer talg.

BLANK HUD: Kunsten er å balansere matte og glødende partier på huden, for en superfrisk look. FOTO: Angela WEISS / AFP
BLANK HUD: Kunsten er å balansere matte og glødende partier på huden, for en superfrisk look. FOTO: Angela WEISS / AFP Vis mer
Publisert

Har man fet eller kombinert hud blir man fort blank i T-sonen, som panne, nese og hake. Årsaken er at det hos noen hudtyper produseres mer talg i dette området, som gjør at huden kan oppfattes som blank. Man kan regulere talgproduksjonen ved å bruke produkter som inneholder ingredienser som:

  • Salisylsyre
  • Niacinamide

Vi har samlet de beste produktene for å redusere blankhet:

Avéne Cleanance Mattifying Cream er en dagkrem som passer hud som fort blir blank. Denne inneholder ingredienser som gir fukt, samtidig som de regulerer talgproduksjonen og holder huden matt. Perfekt for den huden som ikke trenger en tung krem og vil jobbe med å regulere talgproduksjonen. Kremen inneholder en relativt ny ingrediens, silymarine, som skal kunne regulere talgproduksjonen og redusere synligheten av porer.

Makethemake Silymarine Matte Primer er en lett primer som gjør at sminken sitter bedre, i tillegg til at huden forbli matt igjennom dagen. Primeren inneholder niacinamide, som kan regulere talgproduksjonen. Primeren innholdet også silymarin, som regulerer talgproduksjonen og reduserer synligheten av porer. Fordelen med en primer for å redusere matt hud er at man kan påføre den akkurat der man trenger, som f.eks. i T-sonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer