Vår Staude

Programlederen stilte i selvsydd antrekk på sending

Flere og flere kaster seg over sybølgen, nå har også God morgen Norge-programlederen børstet støv av symaskinen.

HJEMMELAGET: Vår Staude strålte på sending i selvsydde klær fra topp til tå. FOTO: Skjermdump Instagram/@varstaude
HJEMMELAGET: Vår Staude strålte på sending i selvsydde klær fra topp til tå. FOTO: Skjermdump Instagram/@varstaude Vis mer
Publisert

Å børste støv av symaskinen har blitt så populært at det de siste årene nærmest har blitt det som kan kalles en sybølge her til lands. Hele Norges sydronning, Jenny Skavlan, er en av dem som har gått i bresjen for å redusere kleskjøp, og oppmuntrer til å sy om plagg du har fra før – eller sy dem fra bunnen av.

En av mange som har kastet seg over sybølgen den siste tiden, er «God morgen Norge»-programleder Vår Staude (55). På Instagram deler hun jevnlig bilder av plaggene hun har tryllet frem ved hjelp av symaskinen.

– Kan jeg, kan du! skriver programlederen i et innlegg på Instagram.

Stort engasjement

Med nærmere 90 tusen følgere på bildedelingstjenesten henvender 55-åringen seg stadig til følgerne sine for hjelp til ulike sømteknikker og løsninger. Engasjerte syentusiaster blant de mange følgerne, er ikke vanskelig å be om svar fra.

I et innlegg fra mai takker hun følgerne for blant annet å ha hjulpet henne med konkrete råd og tips til hvordan sy på ermer til en topp hun var i gang med å sy.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer