Prikker

Prøv ut prikker i sommer

Vi er på jakt etter det perfekte, prikkete plagget (okei, plaggENE)!

PRIKKER: Vi elsker antrekket til moteblogger Darja Barannik! Foto: Darjabarannik.com
PRIKKER: Vi elsker antrekket til moteblogger Darja Barannik! Foto: Darjabarannik.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nok mange som har et litt varierende forhold til prikker. Noen forbinder det kanskje med noe de hadde på seg da de var små, mens andre tenker prikker ofte brukes av eldre damer. Men stil har ingen alder, dere. Og vi er helt forelsket i prikker om dagen. For som motebloggeren vår Annabel Rosendahl skriver: «Ikoniske print som prikker, ruter og stjerner er alltid fint», og vi kunne ikke vært mer enig.

Da Jenny Skavlan lanserte sin bærekraftige kolleksjon for Vero Moda var prikker blant printene hun brukte.

- Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for prikker. Sorte prikker på crème og motsatt. Prikkene har vært tilstede i veldig mange år, de er ikke veldig trendy, men passer alltid.

LES OGSÅ: Derfor legger ikke Jenny Skavlan ut bilder av lille Åse på nett: - Jeg er veldig glad for at vi tok det valget

LONDON FASHION WEEK: Karen Clifton ser så bra ut i dette antrekket! Foto: Pa Photos
LONDON FASHION WEEK: Karen Clifton ser så bra ut i dette antrekket! Foto: Pa Photos Vis mer

Slik bruker du prikker

Vil du være litt vågal å velge prikker i både over- og underdel, eller vil du begynne med noe litt roligere? Da kan det være lurt å velge prikker i enten toppen du skal ha på, eller i en bukse, shorts eller skjørt.

Størrelsen på prikkene spiller også en rolle. Er de store tar de med en gang mye fokus, men små prikker syns bare så vidt - med mindre de er plassert i litt spredte avstander på plagget.

Vi liker spesielt godt hvordan Karen Clifton (35) brukte prikker under London Fashion Week. Her lar hun det prikkete skjørtet være i fokus og holder resten av tilbehøret og overdelen nøytral. Dette er en look du kan kjøre på med året rundt! Denne sommeren er det supertrendy med omslagskjoler - finner du en i prikker er jo det helt topp! 

Under har vi samlet sammen noen prikkete favoritter. Hva kommer du til å teste ut? 

LES OGSÅ: 7 par solbriller du kommer til å elske

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer