Går viralt:

Putetrenden som tar av på Instagram

Kommer du til å teste ut #pillowchallenge?

TREND PÅ INSTAGRAM: Nå som flere har litt tid til overs er det mange Instagram-brukere som har slengt seg på #pillowchallenge-trenden. Foto: Skjermdump fra Instagram @elisa.teichtmeister
TREND PÅ INSTAGRAM: Nå som flere har litt tid til overs er det mange Instagram-brukere som har slengt seg på #pillowchallenge-trenden. Foto: Skjermdump fra Instagram @elisa.teichtmeister Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«All dressed up and nowhere to go» er det flere som skriver på Instagram i disse dager. Akkurat nå er det ikke middager og fester med venner og familie som står på tapetet, så da må man gjøre det man kan for å more seg innendørs.

Det er nok mange som begynner å bli ganske lei joggebuksa si, så hvorfor ikke pynte seg litt selv om man ikke skal noe sted?

Og ettersom man ikke har store planene i disse dager, så gir det oss en mulighet til å være litt kreative. Det har seg nemlig sånn at det er svært mange som har kastet seg på en trend på Instagram som sprer seg som ild i tørt gress: #pillowchallenge

Du tar altså favorittputa di mot kroppen og knyter et belte rundt. Vips, så har du en kjole! Under hashtaggen #pillowchallenge finnes det nesten 200 000 bilder i skrivende stund.

Det er også flere som har tatt den et steg videre og laget spennende antrekk av dyner og pledd.

Vi er spente på å se om noen av disse antrekkene kommer til å bli tatt i bruk når det blir lov til å feste igjen, men vi må nok si at vi tviler litt. Det er absolutt en kreativ og morsom look, men den kan jo by på litt utfordringer?

Den norske influenseren Nikoline Anundsen viste oss nemlig dette på Instagram. Først la hun ut et bilde av sitt glitrende puteantrekk forfra og deretter et fra siden. Det kan kanskje bli vel luftig?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer