Pysj

Pysjamasen, tidens deiligste silkeplagg kan endelig brukes til alle anledninger

Hvem skulle tro at pysjamasen ble akseptert utenfor husets fire vegger? Det har den altså blitt.

PYSJAMASEN: Elen Ellis under fashion week kledd i Dolce and Gabbana sitt vår-og sommerdesign for 2017.  Foto: Scanpix
PYSJAMASEN: Elen Ellis under fashion week kledd i Dolce and Gabbana sitt vår-og sommerdesign for 2017. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den pysjamaslignende skjorten har fått lov til å forlate både sengen og soverommet (det samme gjelder den tilhørende buksen), for skjorten er å se både på fest, i jobbsammenheng, på catwalken og i streetstylebilde. Trenden har forøvrig vært tilstede en stund, men har den siste tiden virkelig blomstret for fult. 

Og kan vi egentlig klage? Nei. For hvor deilig er det ikke å kunne kle seg i silkemyke materialer og behagelige snitt, som samtidig er helt i tiden. Det er det upolerte og avslappede aspektet ved stilen jeg elsker. De pysjinspirerte plaggene er ikke lenger bare å se på catwalken og i streetstylebilde, hvor antrekk ofte kan være litt mer vågale enn hva ola nordmann foretrekker. Nå ser jeg kollegaer i koseplaggene på jobb, bekjente på gourmetrestauranter og venninner som har byttet ut kjolene til fordel for de løse silhuettene. 

Plaggene kommer  i ulike materialer, mønstre og farger. For en klassisk stil vil jeg gå for sort fra topp til tå og toppe antrekket med skyhøye pumps. Sko gjør virkelig underverk for både figuren og uttrykket for hele anrekket. Du kan gjerne også kneppe opp en ekstra knapp på blusen og ha en lekker blonde-bh under. Det gir ikke bare en elegant feststil, men jeg tipper du også vil skille deg litt ut i mengden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer