Jakker

Pysjen du både koser og fester i

Her er koseplaggene du trenger nå.

POSH I PYSJ OG FLANELL: Å kle seg i pysjinspirerte antrekk har vært trendy en god stund, takket være designere som Dries van Noten (bildet i midten) og Stella McCartney. Her ser vi Rihanna, Rashida JOnes, modell på catwalken til Dries van Noten og fil Foto: All Over Press
POSH I PYSJ OG FLANELL: Å kle seg i pysjinspirerte antrekk har vært trendy en god stund, takket være designere som Dries van Noten (bildet i midten) og Stella McCartney. Her ser vi Rihanna, Rashida JOnes, modell på catwalken til Dries van Noten og fil Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Pysjamasen kom som et skudd i fjor sommer, da Stella McCartney viste fram sine pysjinspirerte antrekk i blått og hvitt på catwalken.I år har Dries van Noten kastet seg på bølgen, og gitt oss løse deilige pysjbukser i rutete stoff med matchende jakker og neglisjeer.Og koseplagget får lov til å forlate både senga og sofaen, for den er like aktuell å bruke på fest som den lille sorte og blyantskjørtet. Fra topp til tå, og fin til pumps og lave herresko.

Fra senga og rett på fest

Derfor står pysjen høyt på ønskelisten vår denne julen. Vi vil gjerne ha klassiske striper og ruter, men også koseplagg i dyrisk mønster, med prikker eller i ensfarget silke.Vil du ha en pysj du lett kan style om til fest, bør du gå for en topp med blonder - den blir perfekt under en blazer.

Slik får du stilen

Du kan gjerne mikse ulike mønstre, så lenge de går i samme fargeskala. For å gjøre stilen ekstra elegant, kan du bruke høye hæler til. Da får både antrekket og selvtilliten et løft.Silhuettene er løse, og ikke særlig avslørende. Ønsker du en mer sexy stil, kan du kneppe opp en ekstra knapp på blusen og ha en lekker blonde-bh under.Ved å mikse ulike materialer og overflater som matt bomull og blank silke, får antrekket det lille ekstra. Velg gjerne noen mer skreddersydde plagg, som for eksempel en blazer, for å unngå at stilen blir for avslappet.

Bare til kos

Enkelte pysjer egner seg derimot bare i sofaen eller senga. Men selv om pysjen kun skal brukes til kos, er det jo morsomt om den er litt fin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer