Trender 2011

Pysjen er ikke lenger forbeholdt senga

Søvngjengermoten er her.

HUGH HEFNER-LOOKEN: Nå trenger du ikke lenger skifte når du står opp, for pysjen er blitt supertrendy.  Foto: All Over PressAll Over Press
HUGH HEFNER-LOOKEN: Nå trenger du ikke lenger skifte når du står opp, for pysjen er blitt supertrendy. Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Trender og komfort går ikke alltid hånd i hånd.

Bare tenk på stiletthæler med sylspiss tå, trange skinnyjeans og store, tunge øredobber - for å nevne noe.

Vi har imidlertid en del eksempler på det motsatte også. Som løse haremsbukser, stretchy leggings og smørmyke, lave mokasiner.

Siste tilskudd på lista er pysjamasen.

SE OGSÅ: Er du klar for denne trenden?

FORTSETTER NESTE ÅR: Helmatchende pyslignende gevanter er like hett til våren. (F.v) Stella McCartney høst/vinter 2011 og vår/sommer 2012, og Tommy Hilfiger høst/vinter 2011 og vår/sommer 2012. Foto: All Over Press
FORTSETTER NESTE ÅR: Helmatchende pyslignende gevanter er like hett til våren. (F.v) Stella McCartney høst/vinter 2011 og vår/sommer 2012, og Tommy Hilfiger høst/vinter 2011 og vår/sommer 2012. Foto: All Over Press Vis mer

Het helmatch

Ifølge motehus som Stella McCartney, Louis Vuitton og Tommy Hilfiger er pysjlignende gevanter noe av det heteste du kan trekke i om dagen.

Det har lenge vært mye snakk om mismatching, men det er minst like trendy å helmatche - og kjøre samme mønster på overdel og underdel.

Og helst skal begge deler være så løssittende og behagelig at du kan sove i det.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)Stem her!

Hva synes du om pysjtrenden?Hæ? Aldri i livet om jeg kommer til å gå med det!
 
63 (50%)
Ok, men ikke helt min stil...
 
25 (20%)
Kult, det må jeg prøve
 
23 (18%)
Usikker
 
15 (12%)

Slik takler du trenden

Hugh Hefner gjør det med den største selvfølgelighet, men pysj på dagtid er kanskje ikke helt «deg». Har du likevel lyst til å teste ut trenden, kan du prøve å moderere den litt om ønskelig.

Det kan du få til ved å bruke samme farge og eventuelt lignende mønster på overdel og underdel, men la én av dem være kroppsnær og/eller i et annet materiale. Da unngår du den helt uniformerte pysjamaslooken.

Noe du lurer på? Spør KK.no


Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene - før eller etter middag?

Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.

LOUIS VUITTON: Også Louis Vuitton satser på pysj i sin cruisekolleksjon. Foto: All Over PressAll Over Press
LOUIS VUITTON: Også Louis Vuitton satser på pysj i sin cruisekolleksjon. Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer