Rå høst med Whyred

Mbfw

Rå høst med Whyred

Det ble bokstavelig talt en rå start på moteuken i Stockholm da Whyred hadde sin visning for høsten 2014. Vi var på visningen, og gir deg detaljene for kolleksjonen her!

Publisert
Sist oppdatert

 - Designerne bak Whyred var helt klart inspirert av kunsteren og maleren Jackson Pollock, med malingsflekker på både bukser og sko, sier STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard, som er på plass under moteuken i Stockholm.

Rå høst med Whyred

HERREMOTE: Malingsflekker på klær og sko, brunt skinn, store skjerf og lappe-detaljer var sterkt represtentert på dagens visning for herrekolleksjonen for Whyred AW14 under moteuken i Stockholm. Foto: Kristian Lövenborg.

Følelsen over visningen er grov og rå, med innslag av skinn og lapper på knærne. For kvinner skal buksene enten stoppe ved ankelen eller subbe langs fotsålen som en oversized dressbukse denne høsten.

Rå høst med Whyred

MASKULIN KVINNE: Oversided plagg i herresnitt ble stylet lag på lag i kvinnekolleksjonen for Whyreds høst- og vinterkolleksjon for 2014. Foto: Kristian Lövenborg.

Kvinnemoten er maskulin, men likevel sexy og rå. 

 - Svenskene imponerer nok en gang, forteller Celine fra Stockholm.

Les også: Slik kler du deg maskuling og elegant i vinter

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer