Raser mot tyske ELLE

Moteindustrien er i sjokk etter lanseringen av deres nyeste utgave.

FÅR KRITIKK: Den tyske utgaven av ELLE har måtte sende ut beklagelse til leserne sine etter denne utgaven. Faksimile: ELLE Germany
FÅR KRITIKK: Den tyske utgaven av ELLE har måtte sende ut beklagelse til leserne sine etter denne utgaven. Faksimile: ELLE Germany Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Motepolitiet @diet_prada la nylig ut et innlegg på sin Instagramkonto som har gitt folk over hele verden hakeslepp.

Til årets novemberutgave har tyske ELLE valgt å fokusere på svarte modeller i moteindustrien, men de har ikke lykkes.

Som moteprofilen Bryanboy skriver i kommentarfeltet på innlegget til @diet_prada: «tanken var god, men utførelsen var ikke bra». Motebladet har blant annet brukt en hvit modell på cover med tittelen «back to black».

De har også navngitt en av sidene i bladet til «black is back», og har på samme side brukt et bilde av en annen modell enn personen de omtaler. Se hele innlegget under.

Så langt har innlegget fått over 80 000 likerklikk og tusenvis av mennesker har lagt igjen en kommentar, deriblant Adut Akech (19).

Hun er blant de fremste modellene i moteindustrien. Til tross for hennes unge alder har hun vært på coveret av Vogue Paris, Vogue Italia og Vogue Australia - for å nevne noen. Hun er også å se på hver eneste moteuke på catwalken til verdens største designere.

Nå kan det se ut til at hun ikke kommer til å stille opp i noen moteserier eller cover for tyske ELLE i nærmeste fremtid. Deres siste utgave falt nemlig ikke i god jord hos modellen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer