H&m

Råsterk høst hos H&M

Undertøysinspirerte kjoler, tynne skulderstropper og sexy støvletter sto i kontrast til maskuline jakker, herreinspirerte frakker og bokseformede gensere. H&Ms høstkolleksjon er den ultimate miksen av det maskuline og feminine. Se bilder og video fra visningen her!

Råsterk høst hos H&M
Publisert
Sist oppdatert

 - Dette var en helt nydelig og veldig sterk kolleksjon, sier STYLEmags sjefredaktør Celine I. Aagaard, som var på plass på visningen av H&Ms høstkolleksjon, H&M Studio AW14, på fasjonable Grand Palais i Paris.

Se video fra visningen nederst i artikkelen.

Råsterk høst hos H&M

MIRANDA & JESSICA: STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard var til stede på H&Ms høstvisning i Paris, og rakk å ta et bilde av supermodell Miranda Kerr og skuespiller Jessica Alba før visningen begynte. Foto: Celine I. Aagaard.

Blant de 600 eksklusivt inviterte gjestene var Victoria's Secret-modellene Miranda Kerr og Jourdan Dunn plassert på første rad sammen med skuespiller Jessica Alba og artist Solange Knowles. Også moteikonet Olivia Palermo og modellen Joan Smalls var til stede på visningen.

Råsterk høst hos H&M

MASKULINT: Herreinspirerte frakker, jakker og dresser ble kombinert med utrigninger, sexy sandaletter og knehøye boots for en feminin vri på den maskuline stilen. Foto: H&M.

Råsterk høst hos H&M

HVITT & UNDERTØYSINSPIRERT: Helhvite oversized plagg  og den undertøysinspirerte, metalliske kjolen ble kombinert med høye støvletter og nakne lår. Foto: H&M.

 - Jeg liker veldig godt miksen av det maskuline og feminine. De undertøysinspirerte kjolene, shortsene, de skulpturelle jakkene, den lange frakken, og ikke minst fargepalletten! Det var mye hvitt, og en olivengrønn som sto i flott kontrast til de røde støvlettene, forteller Celine.

Råsterk høst hos H&M

OLIVENGRØNT & RØDT: Olivengrønt fra topp til tå eller i kombinasjon med rødt blir hett den kommende høsten. Foto: H&M.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer