Mardou & Dean

Rått og laidback hos Mardou & Dean

På Mardou & Deans catwalk ble det i går vist en rå og avslappet høstkolleksjon. Vi tok en prat med designer Ingrid Bredholdt backstage om hennes favoritter fra kollekjsonen, inspirasjon og trendene hun har tro på til høsten.

Rått og laidback hos Mardou & Dean
Publisert
Sist oppdatert

 - Vi har trappet opp, og har mye mer dressede klær enn tidligere. Det er mye skinnjakker og mer "taylored" enn det var før, både på dame- og herrelinjen, som er ganske parallelle i stilene. Mange av looksene går igjen i både dame- og herrekolleksjonen. Jeg synes det litt androgyne er veldig kult, forteller designer i Mardou & Dean, Ingrid Bredholdt.

BACKSTAGE: STYLEmag fikk komme backstage før vinsingen og sniktitte på både plaggene og lookene. Foto: Nathalie Helgerud.

 - Vi har jobbet med farger, og latt oss inspirere av blant annet nordlys, så det blir svart og blått mot hverandre, og en del grønt også, sier Ingrid.

Hva er nøkkelplaggene i denne kolleksjonen?

 - Selvfølgelig denim, men også skinnjakker og andre plagg i skinn. Det blir skinn på skinn med jakker, kjoler, sko, lårhøye støvletter og bustierer i skinn.

Hva er dine favoritter fra kolleksjonen?

 - Jeg liker veldig godt de svarte overallsene (snekkerbuksene). Også er jeg stor fan av looken med dobbeldenim og skinnbustier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer