Mardou & Dean

Rått og laidback hos Mardou & Dean

På Mardou & Deans catwalk ble det i går vist en rå og avslappet høstkolleksjon. Vi tok en prat med designer Ingrid Bredholdt backstage om hennes favoritter fra kollekjsonen, inspirasjon og trendene hun har tro på til høsten.

 - Vi har trappet opp, og har mye mer dressede klær enn tidligere. Det er mye skinnjakker og mer "taylored" enn det var før, både på dame- og herrelinjen, som er ganske parallelle i stilene. Mange av looksene går igjen i både dame- og herrekolleksjonen. Jeg synes det litt androgyne er veldig kult, forteller designer i Mardou & Dean, Ingrid Bredholdt.

image: Rått og laidback hos Mardou & Dean

BACKSTAGE: STYLEmag fikk komme backstage før vinsingen og sniktitte på både plaggene og lookene. Foto: Nathalie Helgerud.

 - Vi har jobbet med farger, og latt oss inspirere av blant annet nordlys, så det blir svart og blått mot hverandre, og en del grønt også, sier Ingrid.

Hva er nøkkelplaggene i denne kolleksjonen?

 - Selvfølgelig denim, men også skinnjakker og andre plagg i skinn. Det blir skinn på skinn med jakker, kjoler, sko, lårhøye støvletter og bustierer i skinn.

Hva er dine favoritter fra kolleksjonen?

 - Jeg liker veldig godt de svarte overallsene (snekkerbuksene). Også er jeg stor fan av looken med dobbeldenim og skinnbustier.

Hvilke trender har du tro på til høsten?

 - Jeg tror folk vil ha mye skinn og denim til den kommende høsten, og vi har stylet kolleksjonen med elementer som er inspirert av 90-tallstrenden, forteller Ingrid.

Les også: Nå skal plaggene ha logo

image: Rått og laidback hos Mardou & Dean

SKINN & DENIM: Ingrid har stor tro på at folk vil kle seg i denim og skinn den kommende høstsesongen. Foto: Tor Gunnar Berland

Les også: Nå er denne 90-tallstrenden tilbake