Mardou & Dean

Rått og laidback hos Mardou & Dean

På Mardou & Deans catwalk ble det i går vist en rå og avslappet høstkolleksjon. Vi tok en prat med designer Ingrid Bredholdt backstage om hennes favoritter fra kollekjsonen, inspirasjon og trendene hun har tro på til høsten.

Rått og laidback hos Mardou & Dean
Publisert
Sist oppdatert

 - Vi har trappet opp, og har mye mer dressede klær enn tidligere. Det er mye skinnjakker og mer "taylored" enn det var før, både på dame- og herrelinjen, som er ganske parallelle i stilene. Mange av looksene går igjen i både dame- og herrekolleksjonen. Jeg synes det litt androgyne er veldig kult, forteller designer i Mardou & Dean, Ingrid Bredholdt.

Rått og laidback hos Mardou & Dean

BACKSTAGE: STYLEmag fikk komme backstage før vinsingen og sniktitte på både plaggene og lookene. Foto: Nathalie Helgerud.

 - Vi har jobbet med farger, og latt oss inspirere av blant annet nordlys, så det blir svart og blått mot hverandre, og en del grønt også, sier Ingrid.

Hva er nøkkelplaggene i denne kolleksjonen?

 - Selvfølgelig denim, men også skinnjakker og andre plagg i skinn. Det blir skinn på skinn med jakker, kjoler, sko, lårhøye støvletter og bustierer i skinn.

Hva er dine favoritter fra kolleksjonen?

 - Jeg liker veldig godt de svarte overallsene (snekkerbuksene). Også er jeg stor fan av looken med dobbeldenim og skinnbustier.

Hvilke trender har du tro på til høsten?

 - Jeg tror folk vil ha mye skinn og denim til den kommende høsten, og vi har stylet kolleksjonen med elementer som er inspirert av 90-tallstrenden, forteller Ingrid.

Les også: Nå skal plaggene ha logo

Rått og laidback hos Mardou & Dean

SKINN & DENIM: Ingrid har stor tro på at folk vil kle seg i denim og skinn den kommende høstsesongen. Foto: Tor Gunnar Berland

Les også: Nå er denne 90-tallstrenden tilbake

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer