Lisa Rinna

Realitystjerne fikk laget ansiktskrem med sitt eget blod

Behandlinger med blod er ikke så fjernt som man kanskje tror, men har en dagkrem med ditt eget blod noe som helst funksjon?

LISA RINNA: Hudpleierutinen til Real Housewives of Beverly Hills-stjernen inneholder mange produkter, men ett av dem skiller seg greit ut. Foto: NTB
LISA RINNA: Hudpleierutinen til Real Housewives of Beverly Hills-stjernen inneholder mange produkter, men ett av dem skiller seg greit ut. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller og TV-personlighet Lisa Rinna (57) har vært å se i realityserien Real Housewives of Beverly Hills i fem sesonger og det ser ikke ut til at hun skal gi seg med det første.

Til tross for masse drama og heftige krangler, blir Rinna med i den mye omtalte serien sesong etter sesong. Vel, det er kanskje ikke så rart ettersom hun per sesong ifølge Screenrant skal tjene rundt 450 000 dollar. Det vil si nesten fire millioner norske kroner!

I tillegg har hun laget kleskolleksjoner for QVC og nå har hun også lansert sitt helt egne sminkemerke Lisa Rinna Beauty. I den anledning stilte hun opp i en skjønnhetsvideo på YouTube-kanalen til det anerkjente motemagasinet Vogue.

I nesten et kvarter får vi se Rinna utføre sin hudpleie- og sminkerutine. Her viser hun selvfølgelig frem sine ferske skjønnhetsprodukter, men det var ikke akkurat det som fikk oss til å sperre opp øynene.

Etter at hun har påført en rekke serum i hudpleierutinen sin, tar hun frem en ansiktskrem som er ganske så spesiell. Rinna forteller nemlig at hun har fått den spesielt laget. Den inneholder nemlig realitystjernens blod!

Tror ikke det virker

Lege Karim Sayed, lektor og medisinsk ansvarlig ved fakultet for helsevitenskap, kosmetisk dermatologisk studie ved Universitetet i Sørøst Norge, forteller til KK at han tror kremen hennes er laget av PRP.

- Det står for platelet rich plasma. Dette er en metode hvor man tar blod fra pasienten og sentrifugerer det. Da vil blodet dele seg i to komponenter, nemlig plasma og de røde blodcellene.

Sayed forteller at plasmaen er blodplater - det Lisa Rinna i videoen kaller «stem cells» - og har en regenerativ evne.

VISER FREM: Realitystjernen fortalte i Vogue-videoen om blod-kremen sin, men lege Karim Sayed tror ikke den virker, men at det ikke er helt humbug heller. Foto: Skjermdump
VISER FREM: Realitystjernen fortalte i Vogue-videoen om blod-kremen sin, men lege Karim Sayed tror ikke den virker, men at det ikke er helt humbug heller. Foto: Skjermdump Vis mer

- Denne metoden brukes i andre deler av medisinen. PRP injiseres i ledd for leddlidelser, i hodebunnen for hårtap, i arr ved arrbehandling og i huden for hudforbedring. Man kan også smøre det på huden etter en laserbehandling eller «microneedling», forteller legen.

Siden disse behandlingene enten injiseres med sprøyte eller lager bittesmå «hull» gjennom «microneedling», spørs det om en krem vil gjøre det samme og trekke dypt nok inn i huden til å nå cellene.

- I tillegg har hun også «mettet» huden med diverse produkter før hun smører på PRP-kremen. Så dette tror jeg nok ikke virker.

- Er denne behandlingen du nevner først den såkalte vampyr-behandlingen som er så populær i Hollywood?

- Det er riktig. Denne behandlingen er tilgjengelig i flere klinikker i Norge. Jeg utfører den selv. Jeg tror det kommer til å bli veldig vanlig siden det er en naturlig behandling (kun eget blod) med lite/ingen nedetid.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer