Hår:

Redaksjonen tipser: våre beste hårtriks

– En god hårføner gir god livskvalitet!

REDAKSJONEN TIPSER: Denne gangen deler vi våre beste hårtriks! Foto: Scanpix
REDAKSJONEN TIPSER: Denne gangen deler vi våre beste hårtriks! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Akkurat som leserne våre, er vi i KK-redaksjonen svært opptatt av hår, og vi tar gjerne imot alle tips vi kan få. Men i dag har vi bestemt oss for å dele våre beste tips med dere!

MALINI GAARE BJØRNSTAD

journalist– Etter at jeg sluttet å bruke rettetang, har håret mitt fått en ny vår. Det fremstår sunnere og mer glansfullt, og er definitivt mindre tørt. Dessuten er jeg glad for at lukten av brent rettetang-hår er ikke-eksisterende på badet mitt. Så mitt aller beste tips er å slutte med rettetang, og heller bruke hårføner.

– Jeg prøver å kure håret én gang i uken, men er påpasselig med å i alle fall bruke beskyttelseskrem før jeg føner håret og hårolje etter at jeg har fønet det. Mine to favoritter er: «Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz Blowout Butter» og «Morrocanoil Treatment». Når jeg har hårkrise, og null tid til å gjøre noe med det, sprayer jeg «Batiste Medium & Brunette»-tørrsjampo i håret og setter det opp i en hestehale. Om jeg vil «sprite det litt opp» bruker jeg hårbøyle – det funker alltid når man har hårkrise.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer