Mote

Redaksjonen tipser: våre beste vårkjøp

Disse nyhetene innen mote, skjønnhet og interiør står høyt på vår ønskeliste nå!

REDAKSJONEN TIPSER: Vi har laget oss en liten ønskeliste for våren. Foto: NTB
REDAKSJONEN TIPSER: Vi har laget oss en liten ønskeliste for våren. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Våren er kanskje her, men følelsen av vår er nok litt lengre unna. Bar bakke, sol og blå himmel kan gjøre mye med det, men en ny vårkjole, en plante til stua eller litt møbler til balkongen kan også ha noe å si.

Her er redaksjonens ønskeliste for våren:

- Forelsket meg helt i en kjole

Ingeborg Heldalansvarlig redaktør

- Jeg er veldig interessert i hudpleie, og akkurat nå synes jeg det er utrolig spennende med serien til den tyske legen, Augustinius Bader. Den har blitt kåret til verdens beste hudpleie, og det buzzer om den over alt i sosiale medier. Det gjør meg selvsagt vanvittig nysgjerrig, og jeg har lyst til å teste kroppskremen, som visstnok skal gi helt utrolig resultater.

- Jeg får alltid lyst på ny kjole når våre kommer. Uansett hvor mange som henger hjemme i skapet kjenner jeg det kribler etter noe nytt. Denne sesongen har jeg forelsket meg helt i en kjole fra det svenske merket By Malina. Den har akkurat det perfekte snittet og de freshe, vårlige fargene jeg har lyst på nå. Jeg vil ha noe stort bling også! Nå har jeg vært innestengt i korona alt for lenge og gleder meg til å stige opp av hjemmekontorasken som en glorete fugl fønix. Og da skal jeg ha noe stort som glitrer i ørene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer