Skjønnhet

Redaksjonen tipser: våre skjønnhetsfavoritter fra 2020

Dette oppdaget vi i året som har gått, og har ingen planer om å slutte med det.

SKJØNNHETSFAVORITTER: Vi har oppdaget noen nye favoritter på skjønnhetsfronten i 2020,og nå deler vi dem med deg! Foto: NTB
SKJØNNHETSFAVORITTER: Vi har oppdaget noen nye favoritter på skjønnhetsfronten i 2020,og nå deler vi dem med deg! Foto: NTB Vis mer
Publisert

Vi elsker å teste ut nye produkter, sminkemetoder, hårfrisyrer og det som måtte være, og tar imot tips med åpne armer. Forhåpentligvis gjør også dere det, for KK-redaksjonen har nemlig samlet sammen noen av sine store skjønnhetsfavoritter fra 2020:

- Gir følelsen av litt hverdagsluksus

Silje Helgesenjournalist

- Jeg har jo funnet en ny og helt soleklar favoritt i hudpleierutinen min: Nattkremen til Ole Henriksen – Goodnight Glow, Retin-ALT Sleeping Creme. Den lever virkelig opp til navnet sitt og gir GLOW! I tillegg til at den lukter godt, våkner jeg opp dagen etter med silkemyk og skikkelig «plump» hud. Prisen er stiv, men den er heldigvis drøy i bruk (og verdt hver krone, spør du meg).

- Ellers har jeg blitt en ordentlig tilhenger av sheet masks i alle slags varianter og farger og med ulike formål. Det er ikke akkurat en beauty hack, men gir følelsen av litt hverdagsluksus i en ellers grå og kjedelig hjemmekontor-hverdag!

- Du ser så stor forskjell!

Mina Helene Knudsensosiale medier-ansvarlig

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer