Fett hår:

Redaksjonen tipser: våre tørrsjampofavoritter

Disse fjerner fett hår på et blunk!

FETT HÅR? Vi tipser om tørrsjampoene som kan redde deg fra krisen. Foto: Scanpix
FETT HÅR? Vi tipser om tørrsjampoene som kan redde deg fra krisen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes flere grunner til at håret ditt blir fett. Det er ekstremt irriterende og oppstår som oftest når det passer minst. Les mer om hvorfor man får fett hår her.

Dersom du ikke har mulighet til å vaske håret der og da, er det genialt å ta i bruk en tørrsjampo. Her på kontoret sverger vi til flere fra ulike merker. Her er noen av våre favoritter:

LES OGSÅ: Bli ny: Gabriella fikk ny frisyre og en kaldere hårfarge

KKs skjønnhetseskpert Cecilie Krogh viser deg hvordan du gjør det på best mulig måte! Vis mer

Redaksjonen tipser

SILJE HELGESEN
journalist
- Min favorittørrsjampo er den fra Moroccoanoil, egnet for «Dark Tones». Den lukter godt, lager ikke hvite/grå flekker i håret og legger seg heller ikke som et stivt lag – som mange av de andre jeg har prøvd gjør. Veeeldig fornøyd!

Kr 225 via Bangerhead.no
Kr 225 via Bangerhead.no Vis mer

INGEBORG HELDAL
ansvarlig redaktør
- Batiste sine tørrsjampoer var de første jeg ble introdusert for og jeg bruker dem fremdeles. Den jeg liker best er den som er egnet for mørkt, brunt hår. Den etterlater ikke hvite flekker og redder en dårlig hårdag.

Kr 79 på Blush.no
Kr 79 på Blush.no Vis mer

STINE THERESE STRAND
utgavesjef
- Jeg kjøper som regel tørrsjampo fra Batiste, den gir mye for pengene! Om jeg skal unne meg en luksusvariant, er det Nioxins «Instant Fullness Dry Cleaner» jeg går for. Den gir en skikkelig frisk følelse og etterlater ikke håret tørt og fullt av produktrester. Den gir fylde og hold, og er rett og slett veldig god! Vær obs på at den er fuktig og ikke tørr når den sprayes på, så den oppleves litt annerledes enn de fleste andre tørrsjampoer, men effekten er super.

Kr 189 på Blush.no
Kr 189 på Blush.no Vis mer

MALIN GADEN
journalist
- Min tørrsjampofavoritt ligger på rundt 80 kroner og er fra Define. Det jeg elsker med denne, er at den - for meg - fungerer både som en hårspray og en tørrsjampo. Jeg vil anbefale å spraye tørrsjampoen ved røttene og la det sitte litt. Deretter drar jeg fingrene gjennom håret og rufser det til. Jeg blir alltid fornøyd med resultatet!


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer