Bli Ny

- Redd meg fra de lyse stripene!

Se hvor annerledes Therese Larsen Gravdahl (40) ble med ny sveis!

BLE KVITT DE TØRRE SJOKKBLONDE KRØLLENE: - Jeg har lyse striper som bare fortsetter å ødelegge håret. Siden håret mitt er krøllete, er det naturlig tørt, men stripene hjelperselvsagt ikke, skrev Therese Larsen Grasdal til Bli Ny-teamet til KK. Gjett om hun fikk hjelp! Foto: Astrid Waller
BLE KVITT DE TØRRE SJOKKBLONDE KRØLLENE: - Jeg har lyse striper som bare fortsetter å ødelegge håret. Siden håret mitt er krøllete, er det naturlig tørt, men stripene hjelperselvsagt ikke, skrev Therese Larsen Grasdal til Bli Ny-teamet til KK. Gjett om hun fikk hjelp! Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er mange som drømmer om vakkert blondt hår, men ingen skal si at det er lett å finne den perfekte nyansen.

En som har stripet håret sitt lyst i årevis, uten å bli helt fornøyd, er KKs Bli Ny-kandidat Therese Larsen Grasdal (40).

- Jeg har lyse striper som bare fortsetter å ødelegge håret. Siden håret mitt er krøllete, er det naturlig tørt, men stripene hjelperselvsagt ikke, skriver Therese til oss.

Bleking er tricky

Ifølge frisør Frida Andersson fra salongen På Håret i Oslo, blir brusete hår veldig lett uttørret om det blekes.

- Velg i stedet en lys farge for en mer skånsom behandling, sier hun.

Frisøren valgte å gi Therese en dypere, blond farge med en del spill i, som gir en mer glamorøs look.

Og en kaldere blond nyanse gir bedre harmoni til Thereses hudtone.

- Et naturlig krøllet hår trenger masse fukt. En god base med produkter til håret er viktig, og spesielt lurt er det å bruke kurer som styrker og fukter.  

Vil bli mer synlig

Therese har abonnert på KK og har i mange år ønsket å bli ny, men har bare ikke turt å melde seg på. Ikke før nå som hun snart nærmer seg 40.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer