Regnjakke

Regntøyet vi ønsker oss nå

Det er ingen grunn til ikke å ta seg godt ut selv om det høljer ned. Dette regntøyet setter farge på gråværsdagene.

TØRT OG TØFT: Fra venstre: Regnsett med lilla jakke og svart bukse fra Ellos, kr 799; gul sydvest fra Stormberg, kr 129; blåmønstret regnkåpe fra Ellos, kr 599; rosamønstret regnjakke fra Kari Traa, kr 899; brun softshell regnjakke fra Ilse Jacobsen, kr 2099. Foto: Produsentene
TØRT OG TØFT: Fra venstre: Regnsett med lilla jakke og svart bukse fra Ellos, kr 799; gul sydvest fra Stormberg, kr 129; blåmønstret regnkåpe fra Ellos, kr 599; rosamønstret regnjakke fra Kari Traa, kr 899; brun softshell regnjakke fra Ilse Jacobsen, kr 2099. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Jo da, solfylte dager er å foretrekke framfor de regntunge, men vi nordmenn kan da å kle oss etter forholdene. Hvorfor ikke sette farge på de grå dagene med lekent regntøy?

Smarte klær

Når regngudene viser sin vrede, er det viktig å tenke smart. Hvis du bruker paraply, har du kanskje følt på frustrasjonen ved plutselig å ha én arm mindre å bære handleposene med?

Dessuten er det så fort gjort å glemme igjen paraplyen på jobb eller på bussen. Ei regnjakke eller -kåpe vrenger seg heller ikke i kraftig vind, og du kan ha dem med inn på både festival og fotballkamp.

Farger og mønstre

Dystre dager trenger også innslag av farge, så hvorfor ikke kle deg i farger når himmelen er grå? Mye av sommerens regntøy er fresht og fargerikt, så her er det bare å finne sin favoritt og kle seg til godt humør.

Se sommerens regntøy her:


Feminint snitt

Produsentene har heldigvis forstått at ikke alle vil ha den tradisjonelle allværsjakka selv om vi bor i et land med mye dårlig vær. De fleste tilbyr både sporty regnjakker og lekre kåper med et mer feminint snitt.

Velg regntøy ut ifra livsstilen din. Er du ofte på fjelltur eller ved sjøen, kan det være mest naturlig å gå for en sporty jakke med avtagbar/innfellbar hette eller en hel regndress. Elsker du festivaler og byvandring, faller kanskje valget på en lang regnkåpe og matchende gummistøvler.

LES OGSÅ:Støvlene vi bare ha

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer