Kim Kardashian

Reis med stil denne sommeren!

Dette gjør du, og dette gjør du ikke!

Reis med stil denne sommeren!
Publisert
Sist oppdatert
Reis med stil denne sommeren!

FRESH: Ole Henriksen Face mist via blush.no, kr 272. Clinique BB cream via blush.no, kr 232. Clinique even better eyes via blush.no, kr 320. Eos lip balm via blush.no, kr 64. Travalo parfymeflakong via blush.no, kr 120.

Du reiser ikke med stil om du har eyelineren smurt utover ansiktet og de falske øyevippene i panna, for å si det sånn. Det er derimot mye hyggeligere å møte kjæreste eller familie på flyplassen hvis du ser ut som at du kommer rett fra spa og ikke en tre timers flytur.

Dropp sminken og fokuser heller på hudpleie. Luften i fly har ofte en uttørkende effekt så smør ansiktet inn med en god fuktighets krem. Om du ikke liker å gå "au naturel", kan du bruke en BB eller CC krem. De dekker lett og har solfaktor slik at du ikke brenner deg på vei hjem fra ferieparadiset. Hvis huden allikevel skulle føles tør om bord i flyet kan du friske deg opp med en ansiktsspray.

Man reiser ikke på ferie for å sove, eller? Har du mørke ringer under øynene, men helst vil slippe concealer, er clinique even better eyes midt i blinken for deg. Ikke bare dekker den der og da, men ved  jevnlig bruk skal den redusere de mørke ringene og styrke huden.

Til slutt er det supert med kyssbare lepper og god lukt. Er du redd for at yndlingsparfymen skal knuse i veska, så ta heller med deg litt i en parfymelakong. Den har også riktig reise størrelse.

Reis med stil denne sommeren!

FOR MYE: 1, 2, 3, 4, 12 vesker!

Og du, husk å pakke lett da. Du kommer ikke til å trenge den ullgenseren, det er 99 % sikkert at det ikke snør på Ibiza!

AV: ELISE SOLBERG

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer