Reise

Reis med stil

15 ting som gjør turen din fresh og organisert.

REIS MED STIL: Sarah Hyland (t.v.) og Kendall Jenner (t.h.) går begge for en avslappet, men kul stil når de er på tur. Nede i saken finner du priser på morsomt reisetilbehør og et behagelig antrekk inspirert av stjernene. Kofferten her er fra Herchel Supply Co. via Shopbop.com og koster kroner 2779. Foto: Scanpix, Shopbop.com, Stylebop.com, Net-a-porter.com
REIS MED STIL: Sarah Hyland (t.v.) og Kendall Jenner (t.h.) går begge for en avslappet, men kul stil når de er på tur. Nede i saken finner du priser på morsomt reisetilbehør og et behagelig antrekk inspirert av stjernene. Kofferten her er fra Herchel Supply Co. via Shopbop.com og koster kroner 2779. Foto: Scanpix, Shopbop.com, Stylebop.com, Net-a-porter.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Akkurat nå passer det ekstremt godt med en reise. Kanskje til litt varmere strøk, eller en herlig langhelg til en storby.

Og vi kan vel alle være enige om at det er ikke ofte vi føler oss så freshe når vi er på reisefot. Og vi blir også stadig vekk forbløffet av kjendisene som kommer inn på flyplassen etter noen timer i luften og de ser fortsatt like bra ut.

Nei, du trenger absolutt ikke «dolle» deg opp for en flytur, men noen ganger er det veldig greit å kunne dra rett fra flyplassen og ut for å utforske storbyen!

Det er ikke mye mer som skal til enn et par behagelige jeans, en hvit t-skjorte eller genser, en lekker reisebag, en hatt og et par solbriller - hvis det er sesong for det.

Saken fortsetter under bildet.

Det er ikke lenge siden vi så skuespiller Olivia Wilde (31) i nettopp denne stilen. «Modern Family»-skuespiller Sarah Hyland (24), supermodell Kendall Jenner (20) og halvt norske Chrissy Teigen (29) går også for en komfortabel stil på reise. 

I tillegg elsker vi de små dingsene som er praktiske å ha med på tur, men som samtidig kan gjøre reiseantrekket ditt litt lekent. Under har vi funnet masse morsomt tilbehør du kan ta med deg på neste reise!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer