Never Denim:

Relanserer jeans i større størrelser

– Ikke inkludering, mener kroppspositivist.

STØRRE STØRRELSER: Bik Boks denim-merke Never Denim re-lanseres med blant annet jeans i større størrelser. FOTO: BIK BOK
STØRRE STØRRELSER: Bik Boks denim-merke Never Denim re-lanseres med blant annet jeans i større størrelser. FOTO: BIK BOK Vis mer
Publisert

Etter massiv størrelsekritikk fikk Bik Bok i 2018 «verstingsprisen» Årets Gullbarbie. Den lite flatterende prisen deles ut av ungdomsorganisasjonen Press, og går til medie- eller reklameaktøren som er best på å få ungdom til å føle seg verst.

Når den norske kleskjeden nå relanserer sin demin-linje Never Denim gjør de det med blant annet jeans i større størrelser.

Et steg i riktig retning, men i overkant å klappe seg på skulderen for, mener kroppspositivist som provoseres av måten kleskjeden ordlegger seg på.

Bik Bok: – Av kritikk blir man bedre

Fra og med denne høsten vil Never Denim-jeans finnes i størrelsene 24-36 tommer. Samtidig lanseres både kortere og lengre modeller for alle jeans. Du har kanskje allerede fått det med deg, for den Varner-eide kleskjeden har kjørt på med massiv markedsføring hovedsaklig via influensere.

Concept Manager i Bik Bok, Julie Varner, skriver i en mail til KK at relanseringen er starten på en ny æra for denim-merket.

– Av kritikk blir man bedre. Kritikk og tilbakemeldinger påvirker hele organisasjonen, og gjør at alle jobber hardere for å møte kunden. Vi jobber fortløpende for å levere størrelser som kan passe alle jenter, og det er en krevende og spennende prosess.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer