Rihanna:

Rihanna brukte sokker til 10 000 kroner

Hvor mye, sa du?

RIHANNA: Superstjernens sokker vekker oppsikt! Foto: Scanpix
RIHANNA: Superstjernens sokker vekker oppsikt! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ja, du leste rett. Sangstjernen Rihanna (29) la nylig ut et bilde på Instagram iført et antrekk bestående av en kort, sort kjole, en større jakke i rødt, hvitt og sort, solbriller og hvite pumps med matchende sokker. Å bruke sokker sammen med høyhælte sko er en trend som har fått mer og mer plass i motebildet, og det er tydelig at Rihanna er fan.

Zoomer du inn på sokkene, eller eventuelt ser på det neste bildet 29-åringen har lagt ut, ser du at dette ikke er hvilke som helst sokker. De er nemlig utsmykket med glitrende «diamanter» og er blitt plassert slik at du tydelig ser hvem som har laget disse sokkene: Gucci.

«Diamantene» utgjør nemlig logoen til det italienske merket - et motehus som har gjort det svært godt i lang tid, men hatt en spesiell opptur de siste årene. Det kommer derfor ikke som noen overraskelse at Gucci har satt en prislapp på sokkene til svimlende 9592 kroner! Vi får vel nøye oss med 3-pakningen fra H&M en stund til tenker jeg ...

LES OGSÅ: Har du sett lagt merke til at favorittskoene til Kardashian-familien er litt utenom det vanlige?

Populær blant designerne

Med nesten 60 millioner følgere på Instagram og låter som blir spilt verden rundt daglig, er det mange designere som vil ha muligheten til å kle opp Rihanna. I tillegg til å bruke sitt eget merke, Fenty, ser vi henne stadig vekk i antrekk fra merker som Dior og Saint Laurent.

Sistnevnte merke fikk mye oppmerksomhet etter at de presenterte et par glitrende boots på catwalken i februar. Det ble raskt en venteliste på skoene til 80 000 kroner, men dersom du heter Rihanna, trenger du ikke vente til de er kommet i butikk en gang. Sangstjernen la selv ut et bilde på Instagram i mars med teksten «phresh out da runway», som ikke bare er tittelen på en av hennes egne sanger, men betyr også at de kommer rett fra catwalken.

LES OGSÅ: Rihanna og Kylie Jenner møtte opp i skandinavisk design

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer